Mai frumos cu Logo1.ro

Mai frumos cu Logo1.roMai frumos cu Logo1.ro Ore intregi am pierdut incercand sa-mi fac fara succes un logo. Cinci minute sa-mi creez adresa de mail dedicata jurnalului. Care-I legatura? Logo-ul l-am primit gratie e-mailului de contact fara un alt efort. Buna afacere adresa asta, nu?

A fost atat de simplu. Cineva de la Logo1.ro a remarcat ca imi lipseste imaginea personalizata si s-a gandit sa-mi faca un cadou. Frumos gest, frumos de tot, tare multumesc Logo1. Zece ani de experienta sterg cum e si firesc cele cateva ore pierdute de o diletanta.

Eu va recomand acest site pentru:

-Ideea de a ajuta si pe cei nepriceputi ca mine.

–  Promptitudine, in doua zile am si primit imaginea.

– Diversitate, mi s-au pus la dispozitie trei variante de logo pe care sa le folosesc in functie de preferinte.

Logo1.ro se recomanda singur asigurand servicii de design pentru diverse firme. Un brand bun are nevoie de o imagine buna. Cu o echipa de profesionisti in spate realizeaza design logo, design carti de vizita, design ambalaj, design etichete si site-uri web. Toate in functie de specificul  fiecarei firmei.

Pachetele cu oferte sunt in raport cu bugetul alocat. Basic, cel accesibil oricui. Profesional este pachetul dedicat firmelor cu buget mediu. Elitte este cel mai popular pachet si ofera 9 propuneri de logo. Celelalte doua :Stationery si Custom sunt pachetele complete.

V-am convins? Optati pentru un serviciu de creare logo firma iar daca aveti jurnal, dar nu si o adresa de  corespondenta creati-o acum.

 

 

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Hamsterul, croitorul lenjeriilor uzate

Pe patul din camera mea stateau in copilarie toate jucariile de plus, aveau ele o misiune mare in afara de...

Închide