Acasa » Revolta cu ecou

Revolta cu ecou

Revolta cu ecou Dimineata imi suna telefonul in timp ce dadeam copilului sa manance, dar cand sa raspund apelul s-a inchis. Vazand un numar de orange l-am reapelat, cand ce s-aud? Eram redirectionata catre BRD Vocalis, cineva citise ce am scris daunezi pentru ca, fratele sotului meu si el la fel de indignat ca si mine, le facuse sesizare pe propriul site dandu-le link-ul cu articolul .
Perfect, convorbirea inregistrata avea sa fie sansa de a le spune  ce se intampla in teritoriu. Operatoarea care m-a preluat nu ma putea lamuri insa, fusesem sunata de la alt departament, dar mi-a preluat datele si cerea de-a fi reapelata si le-a trimis mai departe. La nici 10 minute telefonul suna iar.

Revolta cu ecou

O doamna amabila avea toata bunavointa sa imi asculte nemultumirile notate pe blog, edificand-o ca sunt sotia si cea care il insoteste pe barbatul nevazator la banca, dar si autoarea jurnalului online i l-am dat pe sot  spre a vorbi mai multe.
Cu rabdare i-a ascultat si lui expunerea si dupa o analiza pe baza CNP-ului i-a oferit o solutie: Urmeaza sa trimita  o sesizare catre agentia de pe Calea Zarandului (cea mai apropiata de noi) prin care sa aduca la cunostinta functionarilor ca, sotul meu nevazator si fara rezidenta la Deva are voie sa faca pe contul sau orice operatiune doreste indiferent de solicitare.

Revolta mea a avut ecou. Multumim BRD.

sursa foto 

6 thoughts on “Revolta cu ecou”

 1. Ma bucur mult ca se poate rezolva. Eu am vorbit cu o prietena, functionara BRD si mi-a zis acelasi lucru: se poate face orice operatiune bancara doreste sotul tau, atat timp cat este de fata, isi da acordul si are si buletinul la el pentru a arata ca este detinatorul de drept al contului deschis la aceasta banca. In rest, cei care spun ca nu se poate inseamna ca sunt niste functionari prost informati, rau-voitori si chiar mai rau. Plangerile acestea se pot face intotdeauna chiar si la Protectia Consumatorului si la alte astfel de institutii, pe langa banca-mama. Sper sa nu mai aveti probleme de acum inainte! Mult succes!

 2. Mă bucur că s-a rezolvat, uite că și BRD poate să fie corect și să rezolve prompt nemulțumirile clienților !
  În altă ordine de idei, mă bucur că m-ai vizitat, nu ne-am mai citit demult, probabil că acum îți mai lasă puțin răgaz băiețelul tău. Te mai aștept și voi reveni și eu aici.
  Să ai zile frumoase, împreună cu familia ta ! <3

 3. Rezolvare se poate gasi la aproape orice cu conditia sa se si vrea.
  Deasemeni si eu ma bucur ca ne-am regasit, revenirea mea in blogosfera a survenit de curand asta in limita timpului putin, e drept cat imi lasa baietelul.
  Multumim pentru urare, vi-o intoarcem cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *