Reading Time: < 1 minute

Nu ar fi trebuit sa fiu niciodata organizator de evenimente. Poti sa ma pui sa merg pe sarma, dar sa nu ma lasi sa organizez un eveniment, pentru ca,  e neaparat sa stii din capul locului ca, la capitolul asta sunt o catastrofa. O catastrofa atat de mare, incat trebuie sa uit eu ceva, nu orice lucru, ci unul deosebit de important.

Cu lista de invitati in mana am uitat sa chem un unchi. Mi-am amintit  abia cand i-am invitat copiii. O mai gafasem o data, tot cu el, la botez. Il sun, imi pun cenusa in cap a doua oara, ma rog spre iertare si il conving sa vina mai mult de dragul lui David, decat la rugamintea mea

Tortul e  pus pe comanda de multe zile, va fi intr-o forma haioasa, colorat vesel si mare. Detaliile astea le-am avut in cap cand am ajuns in cofetarie, dar pana sa vorbesc cu cineva, am uitat complet sa intreb cat costa maartipanul, sansa mea a fost ca doamna ce prelua comanda sa-i specifice pretul.
Inainte sa imi setez o “reamintire” pe telefon si sa ma bat in cap cu el mi-am propus sa nu mai uit nimic. Avem de stabilit locatia  si cine  stie ce imi iese din minte pana ajung la destinatie.
Deci, calitatea de invitata mi se potriveste cel mai bine, la baut si mancat nu- mi trebuie multa memorie.
Fotografie

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *