flori de craciun
15Nov

Prima floare de la sotul meu

Reading Time: 2 minutes

Prima floare de la sotul meu e o craciunita rosie, a cumparat-o de la Lidl din rafturi cu flori de Craciun. Cu o ora inainte de a ajunge la prima noastra intalnire  pe atunci iubitul meu , m-a avertizat ca nu-mi va aduce flori. Atat de categoric mi s-a parut ca nu am indraznit sa-i replic ceva.

Gestul i se parea desuet, ba ii aducea chiar lui emotii (nu am mai auzit asa ceva la nici un barbat), ba nu stia ce sa aleaga. In sinea mea tanjeam dupa ele, dar i-am acceptat aceasta ciudatenie.
Din ziua aceea s-au scurs doi ani si doua luni in care am tinut sa  reamintesc cat de dragi imi sunt florile. Ieri am avut o surpriza uriasa,  reclama de la Lidl si nu incercarea mea, l-a facut sa-mi cumpere minunatia asta de craciunita.

flori de craciun

M-am topit toata de bucurie cand mi-a dat-o,  uitand cat timp a trecut de cand insist sa-si lase principiul. Sa vrea el sa imi cumpere flori, si chiar cand e iarna si nu sunt decat flori de Craciun, asta da gest execptional. Dovada ca ma iubeste si inca foarte mult.

Va trebui sa am multa grija de aceasta floare, caci florile de Craciun au nevoie de o atentie speciala pentru a creste frumos. La un moment dat trebuie curata, transplantata si ingrijita pana la urmatoarea inflorire.

Am sa o pastrez aici la fereasta, asa ca sa o vad mereu si sa-mi amintesc cat de mult ma iubeste al meu sot.De regula ii e jena sa isi exprime sentimentele, nu a fost invatat sa isi arate emotiile, ba din contra i s-a spus sa si le reprime si sa le tina pentru el. De ce? Pentru ca, dupa vechea mentalitate, barbatii nu trebuie sa fie emotivi.

Sunt o norocoasa , insa al meu barbat a descoperit frumusetea emotiilor alaturi de mine.

Nu-i asa ca e frumoasa? Stau cu ochii pe ea si ii numar florile, sunt curioasa cate va avea de dupa prima ninsoare.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

Sursa foto arhiva personal

Please follow and like us:
Pin Share

7 thoughts on “Prima floare de la sotul meu

  1. Si eu ma intreb de ce unii barbati sunt asa certati cu florile . Chiar saptamana asta a trebuit sa luam un buchet de flori pentru o colega de birou si baietii m-au desemnat imediat pe mine sa merg sa le cumpar ca eu nu stiu ce sa ia .
    Din fericire acasa am un iubit care m-a rasfatat de cateva cu flori .
    Foarte frumoasa Craciunita . Sa te bucuri de ea ! Si sper ca sotul tau , sa-ti mai faca astfel de surprize .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *