Acasa » Persil Duo-caps a ras de mine

Persil Duo-caps a ras de mine


Erau multe in cosul de rufe, atat de multe incat cana mea cu detergent nu mai ajungea pentru cele doua cuve ce aveau sa iasa din hainele de jos. Pana sa se termine prima spalare am dat fuga la raionul cu detergenti. Dupa un calcul pur matematic am hotarat sa incerc Persil Duo-Caps.
 

Bucuroasa ca in sfarsit  David nu va mai avea cum sa imprastie  cu pulbere prin toata baia m-am intors acasa.

Am indesat a doua tura de rufe si-am pus minunea de capsula verde-albastra intre ele nedezlipindu-mi ochii de la hublou pana la primele rotatii. Cand am vrut sa ma spal pe maini pentru ca nu mai aveam nimic de pierdut, am auzit un sunet ce mi-a atras atentia. Capsula se lovea de hublou si nici nu mai avea de gand sa intre intre haine, aluneca, aluneca pana cand s-a prins intre cauciucul cuvei si geam.
Holbandu-ma din nou la ceea ce petrece inauntru imi trageam palme in gand, masina era blocata, categoric nu puteam sa fac nimic pana nu isi termina ciclul.

Deja mi se facea dor de vechiul meu curatator, de cana crapata cu care-l masuram, de pielea mainilor crapata la prima atingere, de toate. Furioasa ca m-am lasat cucerita de un produs nou despre care nu stiam decat ca e mai ieftin am iesit.

La final am cautat intai capsula, nu am gasit-o. Hainele miroseau misto si proaspat, Persil Duo-Caps disparuse ca sa rada in hohote de micul meu atac de panica. Dar m-a convins sa-l folosesc.
Fotografie de pe internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *