Blogul ma plateste bine

Blogul ma plateste bine

Blogul ma plateste bine. Avea copilul 10 luni cand m-am hotarat sa reincep a scrie in jurnal,isi castigase o oarecare independenta, nu mai era in permanent pericol si se juca singur, acela a fost momentul in care am zis ca ma ocup si de scris. S-a dovedit o alegere buna, atat pentru ca imi lipsea, dar si pentru ca mi-a adus un profit neasteptat.

In fata propriei tastaturi am castigat cat sa-i organizam taierea motului. Nici nu imi venea sa cred. Banii din articolele publicitare au fost mai multi decat o alocatie de-a micutului. M-am ambitionat si-am scris constant, in principiu macar un articol pe zi  rezultatul fiind de bun augur si mi-a adus  ofertele de colaborare.

Astfel sambata, cand i-am taiat parul lui David  din resursa financiara numita “blog” am reusit sa cumparam un tort misto, un cadou fain si sa organizam o mica petrecere in familie.

Nu as fi crezut niciodata ca pot face bani stand pe scaunul din propria casa. Nu exista o reteta a succesului pentru asta, acum m-am convins, exista doar reguli de netrecut.
-Prima ar fi ca am gasit propriul stil de scris de la care sa nu ma abat Orice schimbare care nu se potriveste dauneaza, iar numarul de vizite si vizitatori pe site scade.
-Am acceptat doar articole care se potrivesc cu nisa pe care scriu sau cele de pe urma carora am putut crea o poveste atractiva. O tema nelalocul ei nu va avea niciodata un impact la public.
-Pretul unui articol sa fie unul rezonabil. Am tinut seama de pagerank-ul pe care il are site-ul , am masurat  timpul si efortul pe care le-am investit in a scrie un subiect. Am negociat usor atunci cand a fost nevoie.

-Nu  am refuzat  ofertele.

-Am incercat sa inserez intre articolele publicitare macar 2 sau 3 articole personale.
-Am fost constanta.

Adresa de contact de la vedere.

Ca la final sa ma bazez pe inspiratie…

…restul e o poveste.

blogul ma plateste bine

 

 

Foto2 thoughts on “Blogul ma plateste bine”

Lasă un răspuns