Acasa » 5 emotii de acum un an

5 emotii de acum un an

5 emotii de acum un an . Azi se implineste un an de cand locuim prin casele altora. Ne-am obisnuit cu statutul de chiriasi si chiar am scris un articol pentru cei care nu au o casa a lor asemeni noua.  Dar ducandu-ma putin inapoi cu gandul am retrait emotia intensa ale acelei zile de joi. Nu mi-a fost defel usor.
In dimineata dinaintea placarii laptele sanilor curgea mai putin asa incat m-am ingrozit, pe atunci nu stiam ca o emotie negativa incetineste secretia si am inceput sa am o grija suplimentara pentru micut.

Ma asteptam la un scandal imposibil de suportat dupa ce aveam sa le dam vestea, mi se pusese o ghiara in gat si abia daca mai rosteam o fraza completa.

Am strans totul in foarte mare graba de parca nici nu atingeam lucrurile. De teama sa nu uitam ceva am verificat sacosele de nenumarate ori.
La placare am alergat pe scari.
Dupa ce ne-am instalat am ramas intr-o tacere lunga, cu simturile paralizate aruncam departe toate incarcatura acumulata.
A fost pentru prima oara cand am avut curajul sa imi sustin o idee pana la capat fara sa cedez. Nu am cedat presiunii si nici incercarii de intimidare facute de bunic. Mi-am  pus in gand sa nu ma las cucerita de promisiunile unei convetiuri perfecte si mai presus de toate, am plasat interesele copilului.  Toate pentru ca aveam pe cineva alaturi si mana pe care sa ma pot baza. A lui.
sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *