5 emotii de acum un an

5 emotii de acum un an . Azi se implineste un an de cand locuim prin casele altora. Ne-am obisnuit cu statutul de chiriasi si chiar am scris un articol pentru cei care nu au o casa a lor asemeni noua.  Dar ducandu-ma putin inapoi cu gandul am retrait emotia intensa ale acelei zile de joi. Nu mi-a fost defel usor.

5 emotii de acum un an

In dimineata dinaintea placarii laptele sanilor curgea mai putin asa incat m-am ingrozit, pe atunci nu stiam ca o emotie negativa incetineste secretia si am inceput sa am o grija suplimentara pentru micut.

Ma asteptam la un scandal imposibil de suportat dupa ce aveam sa le dam vestea, mi se pusese o ghiara in gat si abia daca mai rosteam o fraza completa.

Am strans totul in foarte mare graba de parca nici nu atingeam lucrurile. De teama sa nu uitam ceva am verificat sacosele de nenumarate ori.
La placare am alergat pe scari.

Dupa ce ne-am instalat am ramas intr-o tacere lunga, cu simturile paralizate aruncam departe toate incarcatura acumulata.

A fost pentru prima oara cand am avut curajul sa imi sustin o idee pana la capat fara sa cedez. Nu am cedat presiunii si nici incercarii de intimidare facute de bunic. Mi-am  pus in gand sa nu ma las cucerita de promisiunile unei convetiuri perfecte si mai presus de toate, am plasat interesele copilului.  Toate pentru ca aveam pe cineva alaturi si mana pe care sa ma pot baza. A lui.

sursa foto

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Minusurile unui botez organizat cu nepricepere

Minusurile unui botez organizat cu nepricepere Daca ar fi sa reorganizam botezul lui David cu siguranta am face-o.  Crestinarea si...

Închide