Jurnalul fetei naive la 4 ani

Jurnalul fetei naive la 4 ani. E sarbatoare pe aici, Fata Naiva a mai crescut cu  un an. Azi a implinit 4 si eu ma simt datoare sa-i marchez momentul in propriul calendar. Imi iubesc jurnalul mai mult decat imi imaginam, mi-e drag ca un proiect de suflet dus la capat. Mi-e drag pentru ca imi apartine 100%. Mi-e drag pentru ca, eu il ajut sa creasca.

Atunci cand am inceput sa-l scriu nu aveam suficienta incredere ca pot sa fac asta.
A fost ca o refulare. O cautare permanenta de altceva si s-a transformat in pas cu timpul in oglinda constiintei mele. Una dintre cele mai mari realizari ale acestui caiet cu amintiri este aceea ca, a facut trecerea de la depresie la placerea de-a descoperi viata in toate formele ei. Prezinta o evolutie fireasca si ireversibila.
Imi propun sa il ajut mai departe sa se faca mare tinand sa nu uit nici o clipa ma nemultumeste la el. Imi doresc sa fiu la fel de activa pe cat am reusit a ma dovedi in ultimele luni, fara sa-mi neglijez nici celelalte bucatele de activitate. Vreau sa scriu macar un articol pe zi in tot anul ce vine, unul relevant, asa incat la implinirea celor 5 sa fiu mandra de toate cele 365 pagini.
Deci, muza inspiratiei fie cu mine!
Foto2 thoughts on “Jurnalul fetei naive la 4 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *