Jurnalul fetei naive la 4 ani

Jurnalul fetei naive la 4 ani. E sarbatoare pe aici, Fata Naiva a mai crescut cu  un an. Azi a implinit 4 si eu ma simt datoare sa-i marchez momentul in propriul calendar. Imi iubesc jurnalul mai mult decat imi imaginam, mi-e drag ca un proiect de suflet dus la capat. Mi-e drag pentru ca imi apartine 100%. Mi-e drag pentru ca, eu il ajut sa creasca.

Jurnalul fetei naive la 4 ani

Atunci cand am inceput sa-l scriu nu aveam suficienta incredere ca pot sa fac asta.
A fost ca o refulare. O cautare permanenta de altceva si s-a transformat in pas cu timpul in oglinda constiintei mele. Una dintre cele mai mari realizari ale acestui caiet cu amintiri este aceea ca, a facut trecerea de la depresie la placerea de-a descoperi viata in toate formele ei. Prezinta o evolutie fireasca si ireversibila.
Imi propun sa il ajut mai departe sa se faca mare tinand sa nu uit nici o clipa ma nemultumeste la el. Imi doresc sa fiu la fel de activa pe cat am reusit a ma dovedi in ultimele luni, fara sa-mi neglijez nici celelalte bucatele de activitate. Vreau sa scriu macar un articol pe zi in tot anul ce vine, unul relevant, asa incat la implinirea celor 5 sa fiu mandra de toate cele 365 pagini.
Deci, muza inspiratiei fie cu mine!

Foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
O seara salvata de un electrician

O seara salvata de un electrician. Mana mi se prinde de balustrada rece ca de-o parghie intinsa spre salvare in...

Închide