Acasa » Cu stangul inainte!

Cu stangul inainte!

Cu stangul inainte! Ma bucur sa fiu posesoarea unui optimism uneori exagerat, dar de fiecare data situatiile imi aratata ca increderea nu ajunge. Cand fii-miu a spart ditamai sticla cu suc natural in seara de final a lui 2014 am zis ca ni s-au dus ghinioanele pentru anul care urma sa vina.
Da de unde? Crez cat se poate de fals. In noaptea dintre ani am dormit agitati cu totii. La doua zile distanta iar ni se bloca centrala, sansa noastra e ca acum stim ce sa-I facem si am repornit-o singuri. In ziua a sasea intram in pediatrie cu o pneumonie severa. Mai apoi a venit gastro-enterocolita intai pentru mine, apoi pentru pici. A fost cumplit sa-l vad privindu-ma cu ochii goi si implorandu-mi ajutorul, pe care evident, nu aveam cum sa il dau. A trecut asta. Ne-am externat.
M-a lovit sinuzita, atat de rau incat, desi urmez tratament abia imi tin capul sus. Si ca sa nu fie nici o noapte fara o intamplare, azi noapte i-au dat dintii, se zbatea si urla fara sa ma lase vreo secunda sa ma apropii de gurita lui.
Habar nu am ce mai urmeaza, imi intreb optimismul si el zice ca va fi mai bine, dar increderea nu ajunge.
Aveam atatea de facut la debutul asta de an si lista zace in asteptare. Nici macar timpul nu mai poate fi planificat, poate ca nici nu trebuie.
Nu stiu cum e la voi, va doresc sa fie mai bine, dar eu din toate cate le-am scris mai sus am invatat un lucru:  Niciodata entuziasmul inceputului nu va trebui sa-mi mai stirbeasca ratiunea. Deci pentru 2015 nu vreau decat sa iau totul asa cum il gasec.
Deocamdata pasesc doar cu stangul inainte pe unde ma plimb. Ma plimb anapoda.
Foto

4 thoughts on “Cu stangul inainte!”

  1. Offf, imi pare tare rau sa aud ca treceti prin atatea necazuri! Va doresc multa sanatate!
    Capul sus, fata curajoasa! Vei vedea ca toate se vor rezolva cu bine!

  2. Sanatate la copii, noi am dormit doar 4 ore asta noapte, i-a mai iesit un dinte lui Patrick si noua ochii din cap:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *