Acasa » Fără muzică!

Fără muzică!

Fără muzică! În urmă cu ceva timp aveam un blog cu muzica. Pe facebook îmi spunea lumea “Devoratoarea de muzică”. şi nu cocoşul. În toate câte mă înconjurau auzeam sunete şi îmi venea să cânt chiar dacă nu m-a înzestrat natură cu o voce mirifică. Muzica era la ea acasă în casa mea. Nu era zi fără o piesă nouă.
Acum? E linişte totală. Nu mai suport nici un sunet. Nici cel mai mic.

  • Telefonul sta mai mult pe vibraţii şi nu doar când doarme David, ci şi dacă ies îi setez cea mai clasică sonerie. Nici urmă de ton de apel personalizat.
  • Când pornesc radioul parcă nici nu-l mai aud. Mă interesează doar ştirile şi presa locală apoi îl închid până în cealaltă dimineaţa.
  • La tv nu mă uit decât pe mezzo şi atât. Singura muzică pe care o mai tolerez e cea clasică şi de nevoie, cea pentru copii.
    Blogul l-am închis demult, iar pe facebook mă găsiţi după numeAm gonit muzica aproape definitiv, nu ştiu de ce. Mă întreb dacă e sau nu o problemă? Parcă aş consulta un specialist, dar parcă nu aş ieşi din tăcerea asta. Acum im place aşa.

Cine a mai păţit ca mine?
Foto

3 thoughts on “Fără muzică!”

  1. Sunt nişte lucruri pe care le-ai pus deoparte, deocamdată, pentru că din câte am înţeles eşti mama unui David mic, iar toate lucrurile pe care le-ai pus deoparte te vor aştepta chiar şi până la marginea răbdării, pentru că ştiu că te vei întoarce cândva la ele, unele fiind parte din fiinţa ta, doar că fiinţa ta vibrează acum pe alte ritmuri.
    Să-ţi crescă fiul ca’n poveste, e cea mai frumoasă poveste a unei vieţi, un copil, e fericirea în care te dizolvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *