Pentru Antonia, cu drag

In 2013 eram doua burtici in familie. Eu ramasesem insarcinata chiar pe 14 februarie iar Flori, cumnata mea,in luna in care era aniversat copilul, iunie. Pentru Antonia, cu drag
Atata fericire la un loc nici nu puteam sa cerem. Eu   purtam un baietel, Flori o fetita.  Ne impartaseam emotii, ne marturiseam temeri, ne ascultam toate detaliile in ceea ce priveste evolutia sarcinilor. Cine mai era ca noi?

Pentru Antonia, cu drag

O asteptam chiar la sfasitul lui martie, sau in apropierea zilei unchiului ei prin aprilie. Dar ea si-a ales ziua de 19 , zi de inceput de primavara ca sa ajunga pe la noi. Si era mica, rotunjuoara, plangacioasa si roz. Mi s-a strans sufletul de emotii inca de dimineata auzind ca s-a grabit Eram pentru prima oara matusa, un statut nou, dar m-am obisnuit repede cu lucrul asta cu toate ca,ma asteptam sa fiu extrem de stangace.
Ea e Antonia noastra, Minnie a noastra:

Azi e ziua ei. Are un an si pentru ca, din pacate suntem departe eu nu pot decat sa-i scriu. Sa scriu ca o iubesc cu toata inima. Ca ii doresc sa ramana mereu asa cum e azi: fasneata, jucausa si frumoasa. Si ca vreau sa alerge desculta dupa dorintele ei de copila si sa creasca inspre idealuri nesperate.
Te pup mult, Antonia mea draga. Te pup si astept sa te vad la joaca cu al meu David.
Sursa foto
 3 thoughts on “Pentru Antonia, cu drag”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *