Acasa » Pe banii nostri Sprint Curier isi bate joc de noi!

Pe banii nostri Sprint Curier isi bate joc de noi!

Pe banii nostri Sprint Curier isi bate joc de noi! Nu de alta dar singurii care vor face sprint sunt nervii vostri!
Problema noastra era relativ simpla. Sotul meu trebuia sa isi trimita repede si cat mai in siguranta buletinul spre Bucuresti. L-am ambalat corespunzator intr-un plic pe care l-am scris si l-am lipit dupa cerinte apoi am reapelat la firma de curierat cu serviciu economic pe care o stiam, sprint curier. Aceasta firma spune ca expediaza documente la un pret mai mic.
Prima neregula este urmatoarea, in zona activeaza un singur Curier., acest om era prin Hunedoara in momentul apelului si trebuia sa fie resunat mult mai tarziu pentru a ridica comanda.

Pe banii nostri Sprint Curier isi bate joc de noi!

A doua: desi pe site apare serviciul economic in urmatoarea formula:

“Serviciul ECONOMIC (disponibil incepand cu 03.01.2011) – este destinat trimiterilor de documente si colete in sistem “door-to-door delivery”, cu livrare in 48-72h, avand costuri fixe in functie de zona.
Serviciu disponibil doar cu plata cash la expeditor.”

curierul a pretins ca acesta nu mai este valabil si i-a taxat plicul la pretul standard de 15 lei. Merci, asa nu ne mai bateam capul si cheamam o firma mare.

Problema a treia a plecat fara a-i inapoia un AWB si fara a taia o chitanta.

Nervos sotul s-a inapoiat in casa ( fusese chemat la scara pentru a-l scuti pe curier de urcatul la etaj cu toate ca e platit pentru asta) si-a sunat in centrala. Operatoarea i-a preluat sesizarea confirmandu-i ca serviciul economic exista  si-a promis sa revina cu ulterioare informatii printr-un apel. Nu a mai sunat!
Am lasat lucrurile asa si-am asteptat o zi, soacra mea urma sa ne spuna daca plicul i-a fost livrat sau nu. Nu i s-a livrat, bineinteles. Nervos si ingrijorat ca i s-a pierdut documentul sotul a sunat iar in centrala. Aceasi operatoare dupa ce i-a solicitat datele destinatarului si NU le-a gasit in baza de date a promis sa revina cu un apel. Istoria se repeta, Nu a mai sunat inapoi. La al doilea apel al sotului i s-a spus ca plicul NU A FOST EXPEDIAT!!! si drept urmare sesizarii facute daunezi trebuiau sa ii fie inapoiati niste bani fiindca plicul se incadra in acel serviciu si abia ulerior se va face expeditia.
Poftim? pe langa faptul i s-a refuzat un serviciu, a platit altul mai scump, nu i s-a dat chitanta (deci omul sprint si-a bagat ceva in buzunar) nici nu i-a fost expediat plicul? Uluitor! Cererea sotului meu a fost de a se livra plicul si nu de a i se returna bani, pentru ca, nu banii erau importanti in prima lui sesizare, ci confirmarea ca nu se inselase asupra serviciului.
Azi buletinul a fost livrat, dar angajatul a ramas nesanctionat si sprint smecher economic merge mai departe!
Asa livram cu posta la un pret si mai mic…….
O firma cu angajati superficiali ori sarlatani cu acte in regula. Operatori fara buna cuvinta si fara respect fata de clienti.Minciuni ieftine vandute drept servicii.
Evitati Sprint Curier!
Foto

15 thoughts on “Pe banii nostri Sprint Curier isi bate joc de noi!”

 1. Sunt oameni care mai au multe de invatat despre activitatea lor asa se intampla tot timpul la inceput intrun domeniu nou de activitate

    1. Scuza asta se poate gasi oricarui diletant pus intr-o anume functie. Nu o iau in seama. Firma a pierdut un client tocmai acestei atitudini de doi lei afisata la doi dintre angajati.

 2. ce porcarie… eu am astfel de batalii cu telekom (epopeea mea cu ei inca nu s-a incheiat, din pacate) si recunosc in atitudinea operatorilor astora pe cea a celor de la telekom si, in general, pe a operatorilor pe care ii doare fix. .. la basca de clienti si de problemele lor. Evident ca nimeni nu pateste nimic, asta e “normalitatea” lor pe nervii, timpul si banii nostri…

  1. Eu na intreb cata vreme vom mai suporta astfel de operatori? ecuatia de la telekom se gaseste si in multe alte parti: niste nepreciputi, fonfi si neinformati sunt pusi sa lucreze tocmai cu informatia.

 3. Da…este o mare nesimțire în această firmă.. Acum câteva zile am comandat o telecomanda de televizor, iar firma de la care am comandat-o mi a spus ca prețul acesteia este de 25 de lei,iar transportul prin Sprint Curier este cu tot cu ramburs 21 de lei…
  Am fost sunat de la sediul Sprint Curier din oraș de către o doamna, care mă informat că mi a ajuns coletul, dar surpriza, ea fiind singură atât pe depozit, cât și pe distribuție (foarte curios, nu?),nu știe când mi o va putea aduce.
  ..după cateva zile și telefoane, m am deplasat personal la sediul lor,unde mi a fost cerută pentru transport, suma de…35.5 lei…
  Am rămas mut,că pentru un colet de 100 de grame,cu ramburs 25 de lei sunt nevoit să plătesc această sumă…
  I am spus doamnei că firma de la care vine telecomanda, are contract cu dânșii, și că suma pentru transport este de 21 de lei…nicidecum 35…
  Pe scurt…nesimțire curată..
  Anul trecut, spre comparație am cumpărat prin cargus o telecomanda pentru un dvd și am plătit transport cu ramburs 18 lei…deci,o mică mare diferență..
  De acum încolo, voi refuza orice colet trimis prin Sprint Curier, după care oricum trebuie să te deplasezi la sediu, și care are un preț dublu față de celelalte firme de curierat, și triplu față de poștă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *