Acasa » Aplicaţia salvează aparenţa

Aplicaţia salvează aparenţa

Aplicaţia salvează aparenţa, da.to do reminder face de toate. La toate întrebările nesemnificative aveam un răspuns, orice lucru negăsit se descoperea după o simplă aducere aminte. Calendarul tuturor zilelor de naştere şi al evenimentelor, ba chiar agenda numerelor de telefon, asta eram. Erau şi cei care mă strigau “memorie de elefant” îndreptăţiţi să o facă.
To do reminder a înlocuit acum acea memorie. Mă plimb până în cămara ca să mă întreb ce caut acolo. Zilele trec şi eu nu mai ştiu ce înseamnă ele, iară dacă îmi propun să ţin minte un detaliu în doar câteva ore l-am uitat.
Cu siguranţă creierul nu mi-e oxigenat bine, de tratament, însă acuma nu poate încăpea vorba. Cu siguranţă efectele trecerii pragului de treizeci de ani se văd şi la mine. Cu siguranţă sunt în proces degenerativ firesc, dar totuşi ce să fac pentru uitare?
I-am pregătit agende întregi fiecare cu rolul ei. Una pentru citatele din cărţi şi titlurile citite, alta pentru numere de telefon şi aniversări, a treia pentru lucruri programate. Plus zeci de biletele lipite peste tot. Am renunţat la două dintre caiete de cand cu aplicatia asta, mai puţin la cel cu cărţi şi la toate belitele, nu-i nevoie să caut în sertar sau să mă chiorăsc pe frigider pentru un indiciu. Îmi vibrează telefonul ori de câte ori am nevoie de ceva. E atât de simplu. Şi de accesat şi de folosit. Mă salvează şi în ipostaza matei în calendar atunci când prietenii îşi amintesc de mine drept elefantica.
Zece stele i-aş da. Folosiţi to do reminder de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *