Am fost uitata in baza de date Preventel

Am fost uitata in baza de date Preventel. Cu cativa ani in urma fratele meu imi lasase in carca o datorie de toata frumusetea la Vodafone. M-am oboist cu ea pana sa gasesc o operatoare interesata sa recupereze prejudiciul printr-o negociere avantajoasa si pentru mine si pentru Eos ksi, asa am reusit sa achit restanta in trei rate lunare. La final am intrebat de mai multe ori daca datoria este stearsa definitiv si bineinteles raspunsul a fost afirmativ. Caz inchis.

Anul trecut prin vara sot isi dorea un telefon aflat in oferta Orange. Am mers la shop si-am incercat sa-l achizitionam la un abonament. El fiind dator chiar astei firme de telefonie avea de platit un depozit in plus,  insa eu stiindu-ma fara datorit m-am oferit sa fiu titlurara noului contract. Mi se introduc datele in aplicatie si la final sa vezi raspuns: clientul se afla in Preventel, pentru achizitionarea telefonului e necesar un depozit de 800 de lei! Sustin ca am platit, dar bineinteles ca nu aveam chitantele la mine iar vorbele nu erau nicidecum o dovada.

Ne-am intors acasa, am cautat toate dovezile de plata si am sunat la Vodafone.

Un operator mi-am preluat doar Cnp-ul promitand ca dupa ce verifica baza de date a datornicilor revine cu un telefon, doar ca trebuia sa astept ziua de luni, vineri seara evident nu mai lucreaza nimeni.
Luni dimineata la noua batute fix m-a sunat ca sa-mi spuna ca fusesem uitata in baza de date Preventel cu toate ca nu mai figuram ca rau platonic. Vina apartinea unui fost angajat, prin urmare de negasit, dar eu puteam oricand sa solicit un alt abonament, fie la Vodafone, fie la orice alt furnizor de telefonie.
Pe clienti ii verifica Preventulul, dar pe operatorii incompetenti cine ii verifica? Nimeni niciodata. Doar clientii sunt de vina.
FOTO

Share

4 thoughts on “Am fost uitata in baza de date Preventel

  1. Pingback:Cele mai citite texte | Roxana Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: