Corecturi gramaticale, de legaturi si de cuvinte cheie

Corecturi gramaticale, de legaturi si de cuvinte cheie. Copilul se juca liniştit cu ursul cel mare. Soţ caută ceva pe net, eu mă documentam în domeniul seo, domeniu unde niciodată se pare că nu ştiu suficient de multe.
Mi-am propus demult să corectez greşelile de pe fatanaiva.info cu tot ce-mi stă în putinţă, acolo unde nu mă pricep, nu mă pricep (de pildă la html), dar niciodată nu mi-am făcut suficient timp pentru asta. Stând aşa cu ochii aţintiţi la erorile ce găsite de Woorank îmi vine o idee, cum ar fi să corectez articol cu articol?

Pentru o clipă raţiunea mi-a zis “nu” gândindu-se la volumul de munca, însă meticulozitatea îmi dă ghes făcând gândului galerie pozitivă. Am tras aer în piept şi-am dat paginile înapoi, toată istoria mea online era în ele. Copleşitor de multe, în toate m-am regăsit puţin câte puţin. Sunt ale mele şi mi le asum, sunt tot ce-am putut să fac în faţa unor taste, am găsit lucruri pe care le uitasem, depresii, tăceri.

Mi-a plăcut că:

  1. Textele mele oglindeau fiecare stare aşa cum era, fără artificii, fără retuşări.
  2. Încercăm de fiecare dată să scriu altfel, mai mult şi mai bine.
  3. Mi-am păstrat trăsătura romantică indiscutabilă.

Nu mi-a plăcut

  • Să am ce corectă din punct de vedere gramatical.
  • Cu titlurile nu am mai rezonat întru totul aşa cam le-am aşezat la capitolul remediere şi musai să le acord mai multă atenţie.
  • Că îmi lipseau cuvintele cheie, la unele articole chiar cu desăvârşire, la altele erau irelevante sau prost scrise.
  • Legăturile de la site-urile vechi nu doar că nu există, ci mai şi îngreunează pagina.
  • Scrierea cu diverse caractere, cred că asta m-a enervat la fel de tare ca şi erorile gramaticale.
  • Faptul că nu spuneam nimic, mesajele mele erau lamentări permanente, mă plimbam între depresii, aspiraţii scriitoriceşti, recenzii şi frustrări. Dacă ar fi fost să mă citesc atunci nu m-aş fi citit.

Nu vă imaginaţi că am corectat totul, doar o pagină din 58 am dus la bun sfârşit, dar perseverez cu sârg şi sper a mă ţine cheful.

E cel mai bine când învăţ de la mine.
Voi când v-aţi răsfoit jurnalele? Cum vă reflectaţi în ele?

foto3 thoughts on “Corecturi gramaticale, de legaturi si de cuvinte cheie”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: