Despre lucruri simple si o cina

Despre lucruri simple si o cina. Acum doi ani şi nouă luni era prima noastră seară împreună. S-a oferit să prepare cina şi să nu mă lase să mişc un băţ. Cu puţină brânză şi nişte roşii în farfurii aducea şi măsuţa după el în sufragerie, aşa că totul să fie perfect. Nu şi-a propus a fi o cină romantică, el nu-i romantic, dar a fost. Cu o tonă de zâmbet şi-o mie de lucruri de descoperit prin simplitate nici nu avea cum să fie.

Despre lucruri simple si o cina
cina romantica

Azi îmi pregăteşte cina. Grătar de data asta, grătar şi promisiunea că o să încerce a fi romantic, fără să ştie e. Mai sunt încă lucruri multe de spus şi de aflat. Ne zâmbim, ne îmbrăţişăm şi pregătim o altă seară perfectă, chiar mai bună decât prima, sunt trei farfurii pe masă.
Te iubesc dragul meu soţ, te iubesc şi nu am nevoie de o seară specială pentru a-ţi spune asta.
Te iubesc copilul meu mai mult decât orice pe lume.
Vă iubesc şi asta mi-e fericirea.

 

foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ploua peste noi cu furie de vară
Ploua peste noi cu furie de vară

Ploua peste noi cu furie de vara  Avertismentul meteorologic se adeverise, ploua cumplit de greu afară şi totuşi noi eram...

Închide