Cfr, cfr, mai verifica-ti angajatele!

Rate this post

Cfr, cfr, mai verifica-ti angajatele! Marti plecam la Bucuresti, dar noi am inceput sa ne pregatim expeditia cu pasi marunti. De obicei cand plecam la drum lung ne luam masuri de precautie si urmarim starea vremii, mersul trenurilor, orele bune pentru cumpararea biletelor cu gandul de-a ne scuti de niste griji. Restul, calatoria si toate neprevazutele, sunt la voia intamplarii.

De vreo doi ani este o ruta direta, Deva Bucuresti  Nord la 7.15, am vrut sa nu avem surpriza ca mersul trenurilor sa se fi schimbat si a sunat sotul la CFR.

-O rugaminte. Mai circula pe ruta Deva Bucuresti Nord trenul cu plecare la 7.15 din Deva?

-Nu, nu mai este! Aveti cu schimbare in Vintu, Alba sau Blaj.

-Dar pe net apare ca ar circula.

-Asta e pe net, dumneata ai sunat la CFR. … pauza… a nu, este, pleaca direct din Deva la  Sapte si un sfert!

(dansa se uitase doar la plecarile dinainte, desi el ii indicase ora, facea pe ofensata, dar mai informat era internetul decat domnia sa cu foaia actualizata inainte)

-Ok. imi puteti spune un pret intreg pentru un bilet pe ruta asta?

-Pret intreg?

(cred ca uitase sa se  spele in urechi)

-Da, pret intreg.

-94.5 lei.

Draga Cfr, la ce preturi practici ar trebui sa ai macar angajate pe masura, daca de garnituri duci lipsa. Mai roaga-le sa isi vada de igiena urechilor, sa isi mai stearga ochelarii sau sa iasa la pensie.

foto

 4 thoughts on “Cfr, cfr, mai verifica-ti angajatele!”

  • Eu imi iau bilete de tren numai online, daca le cumperi astfel ai reducere intre 5 si 25% (cu cat iei mai devreme, cu atat reducerea e mai mare).
    si la cat sunt de scumpe, chiar se simte diferenta de pret.

    • noi, persoanele cu bilete speciale de calatorie nu avem aceasta posibilitate pentru ca acestea trebuie vizate si stampilate de catre functionar, altfel devin nule.
      dar inca mai sper intrun viitor bun si pentru noi

  • Şi chiar şi aşa, a fost un caz fericit. Eu am sunat anul trecut să întreb de o rută şi mi-a răspuns de parcă aş fi îndrăznit să o trezesc din somn. Foarte acră şi expeditivă. Nu m-a lămurit deloc, nici nu am mai sunat. Dar nici nu cred că o voi mai face.

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: