Scapa de legaturile sparte de pe pagina

Rate this post

 

legaturile sparte de pe pagina
broken link checker

 

Scapa de legaturile sparte de pe pagina. Aveam un entuziasm incredibil cand m-am intors cu forte proaspete la scris. Imi lipsise blogul si imi parea rau ca am fost nevoita sa-l las balta. L-am luat in brate, l-am scuturat de praf si-am inceput sa scriu. Nimic neobisnuit dupa cateva zile, cu exceptia unei scaderi dramatice a traficului. Curioasa cam care ar fi motivul descresterii am verificat blogul cu cateva instrumente de tastere a site-urilor si nu mica mi-a fost surpriza.
Jurnalul meu are un scor spam 5, putine backlink-uri si tot la fel de putine pagini indexate de google.

Ce-am facut?

Intai am luat fiecare dintre aceste vulnerabilitati in parte si-am cautat informatii amanuntite despre ele.
Am eliminat mesajele prea scurte, adica acelea cu o singura fotografie si prea multe linkuri.Un numar mare de legaturi externe nu ma ajuta la nimic.
Mi-am  actualizat lista de bloguri si-am restructurat-o pastrand o parte pe site si alta in feedly. O surpriza nedorita si aici a fost sa gasesc un link actualmente acoperit cu informatii xxx.
Apoi am gasit un pluging, Broken Link Checker, el monitorizeaza toate legaturile sparte sau vulnerabile ajutandu-ma sa le modific sau dupa caz, sa le sterg. Le-am scos manual si cu toate ca a fost o munca de cateva ore nu regret, acele instrumente de testare mi-au aratat  la a doua scanare mai putine erori.
Stiu, o sa vi se para ca am exagerat, dar din contra, am facut exact ceea ce trebuia pentru a mai elibera spatiul si pentru a ridica pagina inapoi la nivelul de trafic optim.
Nu uitati sa va mai verificati din cand in cand blogurile, schimbari apar in permanenta.

sursa fotoLasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: