S-a terminat si pauza asta

Publicat de Roxana pe

Rate this post

S-a terminat si pauza asta. Am depasit o perioada de repulsie pentru tot ce-am lasat in scris pe aici, jurnalul asta fugise candva de comercial si a ajuns pana la urma sa se confunde cu el. Regret, dar nici nu pot a sterge un rand, e efortul meu superficial de patru ani si jumatate

zen si optimism

 

Am urmarit cu interes tot ce se posta prin grupurile cu specific de pe facebook si m-am intrebat de unde atata inspiratie? Unii posteaza si de trei ori pe zi si eu nu sunt in stare sa leg doua fraze complexe de-un articol. Unii au un trafic imposibil cu un articol scurt. Altii vand pe banda rulanta. Nu-mi doresc nicio situatie de mai sus fara a-mi depasi si criza de indentitate virtuala.

Cititul si vizionarea de filme m-au ajutat sa inteleg ca,  de fapt ma sileam sa alerg pe un drum gresit. Imi doream de la jurnalul meu un parfum boem, de carte, de filme si de copilarie. DAR nefacand realmente nimic pentru a-mi difini traiectoria am obtinut un rezultat dezastruos.

Departe de a visa la lucruri imposibile am sa muncesc mai mult in scris.

Experiente am destule cat sa nu plictisesc pe nimeni notandu-le.

Si gata cu pauza, caci a “pleca inseamna a muri putin…”

sursa foto internet

Please follow and like us:
error

2 comentarii

Ioana · iulie 19, 2015 la 5:54 pm

Mie imi place blogul tau asa cum e 🙂

Confesiuni de SOTIE · iulie 20, 2015 la 11:42 am

Eu cred ca trebuie sa scrii atunci cand simti. Sa scrii lucrurile pe care le simti. Pana la urma, blogul este spatiul tau, locul in care lasi gandurile sa se scrie.

Lasă un răspuns

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d blogeri au apreciat: