Acasa » Va sa vina si prima vacanta in trei!

Va sa vina si prima vacanta in trei!

plaja
 
Va sa vina si prima vacanta in trei! Planurile noastre de vacanta s-au naruit trei ani la rand, asa incat de cand suntem impreuna n-am avut niciuna. O data din lipsa de bani, a doua oara datorita sarcinii, apoi a fost piciul prea mic si daca era dupa noi pana si anul asta o puneam in asteptare daca nu se intampla sa avem un declic.

Cu vreo doua saptamani in urma cumnatii nostri ne-au anuntat ca pleaca in Bulgaria, nimic special si nici urma de invidie, dar dupa ce-am primit vestea am inceput sa ne simtim ingrozitor …noi nu am facut nimic ca sa avem macar o vacanta.
Ne si vedeam si noi la mare, dar ce sa facem si cum?
La masa in bucatarie, acolo unde luam cele mai mari decizii, am pus cartile pe masa si am decis sa plecam.

Bani niciodata nu vor fi suficienti daca nu-I strangem, prin urmare ne-am pus ceva deoparte in ziua in care am luat hotararea.
Nimeni nu va veni sa ne invite asa ca, noi trebuia sa ne interesam asupra destinatiei, tarifelor si sejurului. Zis si facut, am pus mana pe tastatura si-am apelat marele ajutor numit Google.
Am gasit repede ce cautam si nu am mai stat pe ganduri.
Nu voiam sa mergem la tara, pentru ca mie mi s-a acrit de atata mediu salbatic si fara pic de tehnologie sau educatie dupa ce am petrecut acolo veri la rand.
Nu am vrut sa ne petrecem o vacanta de musafir pe la casa nimanui pentru ca, ne-am fi aruncat nevoia de liniste pe fereastra.

Si muntele l-am eliminat, ne deprima si nu ne place.
A ramas in picioare ideea unei statiuni balneare, cel mai posibil Baile Felix si mult visata mare. Of, draga noastra mare!

Chiar si in extrasezon am merge sa o vedem.
Nu a fost asa de greu sa ne definim o vacanta, a trebuit sa ne lipeasca viata o palma peste ochi ca sa vedem si noi cat suntem de fraieri.
Copilul e maricel, mananca singur si il putem purta de mana. O gura de alt aer nu ar sta rau nici in plamanii nostri, iar de relaxare ce sa mai zic, o asteptam ca pe o minune.
Nu stiu cand plecam, dar in toamna asta cel tarziu vom pleca si noi undeva.
Si va fi prima noastra vacanta de familie!
Sursa foto

6 thoughts on “Va sa vina si prima vacanta in trei!”

  1. In cazul nostru, prima vacanta intre trei va fi abia la anul insa asteptarile sunt foarte mari. Nu ne-am cautat inca o destinatie insa tare mi-as dori sa revenim in Turcia, locatie in care credem ca a luat nastere micutul nostru 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *