Acasa » Cod rosu de panica: M-am ingrasat!

Cod rosu de panica: M-am ingrasat!

Cod rosu de panica: M-am ingrasat! Intre confuzie si neincredere am fost de doua zile. Nu ma mai simteam bine deloc iar starea de balonare si de greutate nu disparea sub nicio forma. Am suit pe cantar si cu pupilele marite am citit opt kilograme in plus. M-am ingrsat apparent fara motiv si totusi, am simtit dezechilibrul fara sa-l iau in serios. Nu m-am suparat nici pe cantar, nici pe alaptarea prelungita la care recurg pentru binele copilului, ci m-am enervat datorita mie, din nou mi-a scapat ceva de sub control.

Retentia de apa de care sufar inevitabil in fiecare vara, fierea lenesa si trompele legate m-au adus aici, dar si lipsa de miscare caruia m-am supus fara nicio reactie.
Sunt mai grasa cu opt kile dar… Grija majora ramane alaptarea, cel putin pana in noiembrie cand David va avea doi ani, e o promisiune pe care vreau sa o respect, prin urmare grija pentru mine mai are doua luni si ceva de asteptat.

Si ce fac eu in astea doua luni pentru a ma simti mai bine?

  1. Beau apa plata cu lamaie pe stomacul gol-o sursa de energie nebanuita si totodata un bun detoxifiant.
  2. Mananc la ore potrivite cu nicio abatere peste ora 20.
  3. Ma plimb seara de seara aproximativ un kilometru, pasul lent ma ajuta la digestie, aerul imi da energie si ma ajuta sa dorm bustean.
  4. Asupra alimentelor o sa pot face o diversificare abia mai tarziu, acum e necesar sa am un aport caloric mai mare, dar cred ca sunt pe drumul cel bun fiind atenta la ce mananc.
  5. In plus de asta mi-am stabilit o zi de cantarire, duminica, deseara pot sa aflu daca am scapat de cateva sute de grame de cand m-am confruntat cu cantarul.

De cand citesc povestea Danei  tot calvarul mi se pare si mie mai usor, cu toate ca am fost socata de viteza cu care m-au cucerit kilogramele.
foto internet

2 thoughts on “Cod rosu de panica: M-am ingrasat!”

  1. Draga mea, succes mult! opt kg nu sunt chiar un capat de tara si ai sa reusesti in mod sigur sa le dovedesti. mai ales ca ti-ai propus asta, ai un target clar. Orice calatorie incepe cu un pas, nu-i asa? tu l-ai facut! Tin pumnii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *