30Aug

Frustrarile dor mai tare decat palmele

Reading Time: 2 minutes

Frustrarile dor mai tare decat palmele, Nu am fost niciodata intro relatie excelenta si nici nu incercam sa fim prieteni, pur si simplu nu ne iese sau nu vrem. Ambele variante sunt posibile si le accept. Suntem in relatie de rudenie pentru ca asa a vrut legea firii. E tata, ii sunt fiica si numic mai mult.

M-a judecat mereu, insa s-a intamplat sa ma marit si de atunci ma judeca dupa cum judeca toate femeile, critic, cu ciuda. E drept ca e o fire independeta de eternul feminin si nici prin cap nu-I mai trece ideea de familie. E adevarat ca de pe urma casatoriei cu mama a ramas cu un bagaj de emotii negative traumatizante. Nicio relatie nu a fost de atunci durabila

. Desi un don juan al femeilor interzise e un misogin crud. Frustarea ca se duce inainte in varsta ii macina ficare celula si ii mareste doza de rautate. Vina ca nu se mai intretine a ajuns in seama femeilor. A pornit impotriva lor un razboi, dar si impotriva mea.
Ca am devenit subiect de barfa la o bere am inteles, ca sunt asemeni tuturor Evelor creata din coasta dracului mi-a spus, cum incearca sa-l convinga pe sot ca si eu ii voi face moara in cap pentru o nimica toata stiu, dar cum ii spune lui David ca maica-sa e rea, hapsana si femeie. e peste puterea mea de intelegere.
M-a durut seara asta, cand, uitandu-se in mana mea ce tinea un covrig ii replica micutului:
-Uite, ma-ta (ingroazitor cuvant) nu mi-ar da si mie o bucata!
Nu stiu de unde am gasit puterea sa nu spun ceva mai urat, ci doar sa fiu ironica repetandu-i fraza. Imi venea sa iau copilul care inca nu intelege nimic din ce indruga si sa plec. As fi vrut sa-i spun ca de asta il ocolesc femeile. Dar am tacut amar.
Habar nu am de unde atata nedreptate si poate niciodata nu voi afla, insa David nu merita sa auda nimic urat despre mine. Imi pare o razbunarea puerila si poate chiar este, eu sunt singura femeie care nu i-a reprosat nicio rautate.
Ar trebui sa o fac.Frustrarile dor mai tare decat palmele.

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

frustrarile dor
foto internet

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Frustrarile dor mai tare decat palmele

  1. Dureros. Hai, mai intelegi ca se poarta urat cu celelalte femei, dar cu propria fiica?
    Poate citeste articolul. Ar fi un inceput. Conteaza sa vrea sa se schimbe. Ceea ce nu reise din randurile tale… 🙁

  2. E, într-adevăr, o problema. O problema care nu e a ta, dar care te afectează ori de cate ori relaționezi cu tatăl tău, orice ai face.
    Pana acum a avut autoritatea părintelui, de care presupun ca s-a folosit și e posibil să-ți fi afectat dezvoltarea psihologica. Dar acum ai un prilej minunat de a trece mai departe, de a te detașa de frustrările tatălui tău și sa elimini resturile frustrărilor pe care le-ai împrumutat de la el. De fapt, înseamnă sa te eliberezi de el, de partea lui negativa, care-l doare pe el mai tare decât pe tine. Daca reușești sa faci asta fără sa renunti la partea lui pozitiva (orice om are partea lui pozitiva), va fi o mare realizare, vei scăpa de o piatra de moara. Deja ai început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *