the best of me 2014

The best of me 2014

Ce aş putea să spun despre The best of me 2014? E o poveste clasică din America, un el şi o ea se îndrăgostesc nebuneşte în adolescenţă şi îşi jură iubire veşnică până la moarte. Părinţii nu îi acceptă şi căuta înţelegere în altă parte. Apare un înţelept bătrân care îi ia sub aripa lui protectoare devenindu-le nu doar un bun prieten, ci un al doilea tata.

the best of me 2014

Dacă tatăl lui Dawson e un tiran care îşi domina fiul, îl bate şi îl umileşte urându-l, tatăl Amândoi o iubeşte, dar pe considerente nefondate privind statul băiatului acesta crede că iubitul fiicei nu e potrivit pentru ea şi încearcă să-l îndepărteze oferindu-I o şansă, o alternativă deloc pe placul tânărului.
Deşi se despart pentru că, Dawson nu vrea să-I facă rău, el îi rămâne fidel feţei pentru tot restul vieţii.
Se regăsesc la moartea bătrânului ce le-a fost al doilea tata şi reaprind focul iubirii deşi totul părea un vis imposibil. Femeia e prinsă intro căsnicie nefericită, singura ei împlinire este copilul ce i-a rămas în viaţă, un băiat. Dawson pare resemnat şi se ocupă de averea ce tocmai îi fusese lăsată în grijă de bătrânul generos care-i adusese împreună încă o dată.

the best of me 2014
Când Amanda îşi ia inima în dinţi şi îi cere soţului divorţul pentru a fi alături de bărbatul iubit totul intra normal. Povestea poate să reînceapă, dar coşmarul trecutului revine, iar tatăl lui Dawson îi dă o altă întorsătură.
Finalul se potriveşte mai mult unei telenovele, n-am să-l dezvălui pentru a nu va strica plăcerea unui film de dragoste de duminică.

Nota mea 2/5

Sursa foto cinemagia.ro

 

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

2 comentarii publicate

  1. Aşa e Nicholas Sparks – cel care a scris cartea pe care se bazează filmul: lacrimogen-telenovelistic.
    The Notebook rămâne, fără doar şi poate, capodopera lui… „întărită” şi de ecranizarea de excepţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Iubesc scaunele comode

Iubesc scaunele comode, Primul scaun pe care am stat  la masa din bucatarie era unul mai vechi decat orice alt...

Închide