21Oct

Produse de curatenie pentru o casa curata

Reading Time: 2 minutes

In fiecare casa in care am stat in ultimii ani am incercat sa punem lucrurile la punct.  Imi placea mult sa fac curatenie. Pe cat ne-a permis bugetul si priceperea nu am lasat sa ne lipseasca nimic. Pentru ca munca acasa se poate usura daca folosesc produse de curatenie eficiente.
Cu spiritul meu de observatie si simtul administrativ  am evaluat si acum casa noastra dintr-o privire.

Produse de curatenie pe bugetul meu.

Matura, mopul si galeata au fost primele inlocuite.
Nu fac niciodata curatenie fara manusi de menaj, asa imi protejez pe cat pot pielea sensibila.
O ataca toate solutiile pe care le folosesc: triumf pentru grasimi, nufar si domestos pentru dezinfectare, o solutie ieftina pentru geamuri al carei nume nu l-am retinut.
Un mop cu microfibra si coada telescopica ma ajuta sa ajung sus de tot la ferestre.
Lavetele le-am ales in locul traditionalelor carpe pentru sters, macar lavetele nu prind miros si le arunc dupa a doua folosire.
Pe jos folosesc si sunt tare multumita de Mr. Proper.
Desi prefer sapunul lichid am avut la indemana unul solid, dar foarte moale si astfel am fost necesara si o sapuniera. Am optat pentru una simpla cu gratar. Mi s-a parut intotdeauna mai usor de curatat.
Ne mai lipsesc un suport pentru hartie igienica si unul pentru prosoape, dar asta lasam pentru luna viitoare.
Luna asta a fost nevoie sa ne achizitionam un frigider, am optat pentru o combina medie. Nu-mi plac cele cat casa pentru ca iau lumina si-asa pretioasa..
Urmeaza tot pentru bucatarie sa cumparam si o chiuveta, as vrea una mai adanca asa incat sa incapa toate vasele bine in ea.
Mai am un nod in gat, pentru ca , nu am gasit un suport pentru led, dar inca perseverm, deocamdata nu-l utilizam din pozitii incorecte.
Din planurile de viitor fac parte o usa de termopan care sa separe bucataria de camera si o centrala termica, caloriferul nostru electric nu e tocmai o solutie avantajoasa.
In noua zile cam asta am facut, achizitii casnice destul de multe si costisitoare,  unde sa mai pun alergatura pe strazi si oboseala, dar despre ele in alta postare. Si imi place ca i-am insuflat si lui placerea de a face curatenie.

Voi ce v-ati achizitionat recent?

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

produse de curatenie
foto

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “Produse de curatenie pentru o casa curata

  1. O sa incerc și produsele recomandate in articol.
    Eu folosesc altele, mai putin agresive, cred. Din gama Sano. Și de ani de zile.
    Cât despre ultima mea achiziție: un covor negru cu roșu, nu am nimic de spus. Se vede orice fir de praf, orice păr de pisică, orice fărâmitură de sandvich mâncat în fața computerului. Jale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *