s-a stricat laptopul
13Jan

Primul lucru stricat de micul rege

Reading Time: 2 minutes

A fost o vreme in care nu aveam tragere de inima sa scriu, a fost o alta in care nu mai aveam timp, acuma este vremea la care nu mai de pe ce sa scriu, imi lipseste intrumentul de scris, ati ghicit, mi s-a stricat laptopul.

Si desi nu-s o impatimita a internetului ii simt lipsa teribil. Era al meu si imi pastra toate secretele, toate amintirile in format digital si toate informatiile de care uneori mai am nevoie, dar s-a dus… l-a scapat David din brate pe cand voia sa mi-l dea. E primul lucru pe care l-a stricat, insa si cel mai valoros. Nu l-am certat, ci am incercat sa-I explic ca a gresit, a inteles si de atunci asteapta aprobarea mea inainte de a atinge ceva important.
Am inteles si eu cum trebuie sa ii vorbesc in cazuri complicate, constientizarea si responsabilizarea sunt mult mai importante decat o replica dura pe ton ridicat.
Acum ma chinui cu un laptop de poseta, al sotului, are nu mai mult de 10 inchi si o sinteza vocala ale carei taine le descopar cand vreau sa caut ceva fara sa-mi obosesc dioptriile.
Cu toate atuurile tehnologiei mie tot mi-e dor de hartie. Pe ea puteam sa scriu indiferent unde sau oricat de mica ar fi fost… trecute si dragi vremuri.

De certat nu l-am ceratt ca nu e cazul, dar de durut m-a durut sufletul. Tin la lucrurile mele si pentru prima oara s-a stricat laptopul de cand e la mine. Toate amintirile mele, tot contactul cu virtualul, toata placerea de a-mi bea cafeaua pe facebook. Si uite asa am descoperit o mica depedenta de laptop.
Peste 10 ani cred ca vom scrie doar cu telefoanele pentru a fi si mai dependenti de viitor.

s-a stricat laptopul

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.
foto unsplash.com

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “Primul lucru stricat de micul rege

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *