Acasa » Primul lucru stricat de micul rege

Primul lucru stricat de micul rege

A fost o vreme in care nu aveam tragere de inima sa scriu, a fost o alta in care nu mai aveam timp, acuma este vremea la care nu mai de pe ce sa scriu, imi lipseste intrumentul de scris, ati ghicit, mi s-a stricat laptopul.

Si desi nu-s o impatimita a internetului ii simt lipsa teribil. Era al meu si imi pastra toate secretele, toate amintirile in format digital si toate informatiile de care uneori mai am nevoie, dar s-a dus… l-a scapat David din brate pe cand voia sa mi-l dea. E primul lucru pe care l-a stricat, insa si cel mai valoros. Nu l-am certat, ci am incercat sa-I explic ca a gresit, a inteles si de atunci asteapta aprobarea mea inainte de a atinge ceva important.
Am inteles si eu cum trebuie sa ii vorbesc in cazuri complicate, constientizarea si responsabilizarea sunt mult mai importante decat o replica dura pe ton ridicat.
Acum ma chinui cu un laptop de poseta, al sotului, are nu mai mult de 10 inchi si o sinteza vocala ale carei taine le descopar cand vreau sa caut ceva fara sa-mi obosesc dioptriile.
Cu toate atuurile tehnologiei mie tot mi-e dor de hartie. Pe ea puteam sa scriu indiferent unde sau oricat de mica ar fi fost… trecute si dragi vremuri.
Peste 10 ani cred ca vom scrie doar cu telefoanele pentru a fi si mai dependenti de viitor.
foto

1 thought on “Primul lucru stricat de micul rege”

  1. Pingback: Spiritul cărţilor nu atinge toate sufletele | Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *