Reading Time: 2 minutes

Am primit o casa. Era o zi de luni fara nimic spectaculos in ea, pana la acel apel telefonic nu se intamplase ceva special, dar a venit apelul si a fost ACEL APEL care ne-a schimbat viata cu totul. Primeam o casa.

La capatul asteptarii o furtuna si o Casa. Am primit o casa!

Responsabila cu locuintele ANL ma intreba daca vreau un apartment cu doua camere? Cine eu??? Eu sa primesc un apartament? Venise totul ca o ploaie rece si aproape ca nu imi mai simteam capul, ametisem. Am rugat-o sa ma resune in cinci minute pentru a vorbi si cu sotul, o asemenea decizie nu o puteam lua de una singura.
Sot se uita la mine nedumerit si curios. Gura mi se uscase si cuvintele opreau pe buze, am reusit sa rostesc ceva in fraze scurte si pana la urma am decis sa spunem DA!
Desi situata la etajul 5 locuinta avea sa fie a noastra. Am raspuns afirmativ la urmatorul telefon, mai urma doar sa asteptam acordul consiliului local care era insa, mai mult decat sigur.
Si ne uitam unul la altul si ne imbratisam copilul fara sa simtim, mainile si sufletele ne tresareau parca erau din fum. Am izbucnit in plans si-am zis ca nu-I adevarat, ca nu despre noi e vorba. Am izbucnit in ras si-am multumit in gand, in sfarsit aveam un acoperis deasupra capului, un acoperis al nostru.
Un clocot interior manifestat in miscari mecanice ne prinsese parca sub un clopot al carui glas rostea asa: “doriti apartamentul de la etajul 5?” Asa in ziua aceea, asa si in urmatoarea, asa si in cea de dupa, pana ne-am trezit in mijlocul saptamanii cu viata data peste cap si un drum nou pe care deja paseam.
Un soc am avut, dar nu am primit in fiecare zi o casa asa incat sa stiu cum sa reactionez.
Acum e bine, cred si mai mult in puterea dorintelor si sper sa invat a sa uit cata putere are fatidicul niciodata.

o casa

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

 

Sursa foto unsplash.com

Please follow and like us:

9 Replies to “La capatul asteptarii o furtuna si o Casa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *