Ce nu voi (mai) scrie niciodata

Ce nu voi (mai) scrie niciodata. Mia culpa vreau sa-mi fac scriind acest articol. Am luat niste decizii si vreau sa ma organizez putin disciplinandu-ma si impunandu-mi anumite reguli, primele sunt legate de ceea ce voi scrie si ceea ce nu voi (mai) scrie niciodata.
Ce nu voi (mai) scrie niciodata
Candva scriam ca blogul ma plateste bine, dar ca pentru bani nu voi face niciun compromis.

Ce nu voi (mai) scrie niciodata

  • subiecte tabu cu tenta erotica si nimic legat de industria sexului.
  • articole despre rca sau masini nu am sa ma mai straduiesc sa scot niciun text, nu-s pentru mine si unde nu ma pricep nu are sens sa ma bag.
  • politica nu isi are locul pe blogul unei fete naive.
  • am sa evit orice cu si despre jocuri online, pe langa faptul ca e pueril sa vorbesc despre ele, articolele sunt aproximativ la fel.
  • nu am sa mai implic in jocuri blogosferice care implica pingback link-uri multiple, am facut-o pana acum si m-am trezit cu o sumedenie de legaturi moarte  ce imi ingreunau pagina.
  • pozele  fara text se autoexclud.

A fost vina mea ca am primit sa scriu despre lucruri inutile si pentru ca nu sunt la inceput in blogosfera ar trebui sa nu ma port ca o incepatoare. Mai demult am pomenit despre lipsa de incredere in mine, am crezut ca majoritatea blogerilor scrie ma bine decat mine, dar se pare ca m-am vindecat, am si eu locul si stilul meu.
O data ce am scris acest mesaj vreau sa cred ca voi castiga pariul facut cu mine insami si am sa-mi cer sa scriu din ce in ce mai bine.1 thought on “Ce nu voi (mai) scrie niciodata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *