Ciorba de fasole verde

De azi va chem la masa, la o masa unde eu pregatesc bucatele, nu-s o mare bucatareasa si nu pentru a ma lauda cu ceea ce gatesc am creat aceasta categorie cu Bucate naive, ci doar de dragul diversitatii. Ieri am gatit o ciorba de fasole verde fara carne, dar categoria asta incepe cu o marturisire din casa noua, ma  bucur ca in bucataria mea unde o noptiera e in loc de masa si aragzul se plimba pe gresie se gasesc mancaruri ce aduc zambete pe buze.

Reteta mea  de Ciorba de fasole verde este:

Ingrediente:

        • 1 kg de fasole verde.
        • 1 ardei gras,
        • 1 rosie ,
        • 3 rosii in bulion,
        • 6 catei de usturoi
        • patrunjel.
        • cimbru sau leustean.
        • Sare dupa gust.

ARDEI usturoi patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala fasolea, se rup pastaile in jumatate. Se toaca legumele si se piseaza usturoiul. Intai se pun la fiert legumele si dupa cateva minute se adauga fasolea si sarea,  acestea e bine sa fiarba la foc mic. Inainte cu cateva minute de a se stinge focul se aduga usturoiul.

ciorba de fasole verde
ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde se poate servi cu ardei iute.

Pofta buna!

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Salata de rosii cu branza, castraveti si marar | Roxana Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ce nu voi (mai) scrie niciodata

Ce nu voi (mai) scrie niciodata. Mia culpa vreau sa-mi fac scriind acest articol. Am luat niste decizii si vreau...

Închide