Castigatorul cartilor a fost ales

Pagina mea de facebook anunta ca in seara asta se incheie concursul cu carti si dat fiind faptul ca nu s-a mai inscris nimeni castigatorul cartilor a fost ales din cei 7 participanti.

Castigatorul cartilor a fost ales

Dupa ce am stat sa cotrobai in toata biblioteca dupa catea lui Eliade. Dupa ce-am impachetat premiul intrun plic cu bule si dupa ce am gasit cel mai bun instrument pentru tragerea la sorti.
Stiti ca exista un site ce se numeste chiar tragerilasorti.ro? Eu am aflat abia dupa ce mi-am batut capul cu unul mult mai folosit care nu m-a ajutat deloc. Pe tragerilasorti am gasit rezolvarea, am facut cont, am asteptat ca acesta sa fie validat si-apoi mi-am finalizat extragerea. E drept mi-au trebuit niste incercari, dar pana la urma am reusit.
Multumesc tuturor celor sapte: Luciana, Giorgiana, Adrian, Gabriela, Anca, Alina si Zgomotoasa. Ma bucur sa aflu ca un simplu concurs cu carti mai atrage atentia.
Fiecare dintre ei a primit un numar de inregistrare in ordinea in care s-au inscris la concursul meu dupa cum reiese din imaginea afisata, astfel ca:
Luciana are numarul 1.
Giorgiana numarul 2
Adrian numarul 3.
Gabriela numarul 4.
Anca numarul 5
Alina numarul 6
Zgomotoasa numarul 7.
 
Iar castigatorul este : Luciana! Felicitari draga mea, cartile sunt ale tale, am sa te contactez maine pentru a face expedierea lor posibila.
Celoralalti va multumesc din nou, va indemn sa cititi, nici mai mult nici mai putin, ci carti interesante care sa va motiveze si sa va schimbe viata.
Va mai astept si la alte concursuri, de ce nu, organizate  si de mine.
Foto1 thought on “Castigatorul cartilor a fost ales”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *