Ai incercat BT Mobile?

Utilitatea aplicatiei BT Mobile de la Banca Transilvania am descoperit-o de cand cu telefonul cel nou, Alview A5 Easy dual sim si ma bucur sa am controlul banilor  oriunde, dar si sa investesc tot mai putin timp pentru plati si transferuri.

Ai incercat BT Mobile?

Am activat aplicatia mobila in perioada in care nu aveam internet altul decat cel mobil si ma saturasem sa stau la cozi pentru niste ordine de plata.
Aveam deja Sms alert si BT Internet banking de la Banca Transilvania, dar nu prea puteau sa fie utile fara internet. Prima, cea cu mesaje, nu putea decat sa imi arate alimentarile, soldurile dupa transferuri si situatia financiara dupa orice plata cu cardul.
Pentru cea de a doua pleda si operatoarea, insa eu am tinut-o pe a mea, chiar daca trebuia sa platesc 1 euro in plus pentru administrarea serviciului mobil.
Am descarcat aplicatia BT Mobile dupa ce am iesit din banca, apoi am deschis cu chrome  BT 24 internet banking, unde eu  trebuia sa o activez pentru mobil din sectiunea servicii online. Am introdus doua coduri, unul de pe site si unul din sms apoi am setat o parola si gata, BT Mobile era buna pentru utilizare. Prima impresie era pozitiva, se misca foarte, foarte repede.

Cum se utilizeaza aplicatia  BT Mobile?

Ai incercat BT Mobile?
Activand internetul mobil sau wi-fi
Te loghezi cu parola stabilita de tine si fara vreun sms de confirmare.
Urmeaza soldul contului  si noutatile oficiale de la banca.
De aici pot lua extrase de cont zilnice sau lunare.
Ai incercat BT Mobile?
Poti activa sau dezactiva serviciul sms alert. Eu l-am dezactivat de vreme ce aveam aplicatia nu mai era necesar..
Poti plati facturi
 Ai incercat BT Mobile?
cu cod de bare, aici fotografiezi codul si aplicatia iti citeste toate informatiile nu trebuie decat sa confirmi plata.
fara cod de bare, selectezi manual furnizorul, suma si codul de client.
Poti plati credite, prin trimite bani si completarea datelor necesare platii, in maxim 5 minute plata e confirmata si nu mai stai la banca ca sa completezi un ordin de plata, dar nici nu te mai plictisesti asteptand la casierie ca sa achiti.
Poti primi bani prin Western Union.
De asemenea poti deschide un cont nou in lei sau euro.
Sau poti verifica statusul cardului.
Ai un curs valutar valabil pentru ziua in curs.
Incarci o cartela de orange, telekom si vodafone.

Dezavantajele ar fi ca:

-Nu are notificari, cel putin pentru android nu are, trebuie sa verifici constant soldul contului daca astepti alimentari.
-Dupa 3 minute de inactivitate te delogheaza automat.
-Este disponibila doar o singura interfata,
Recomand BT Mobile de la banca Transilvania pentru ca ma ajuta sa castig timp, se foloseste usor, ma scuteste de nervii de la cozi, nu necesita coduri de acces, are o multime de optiuni, o poti folosi oriunde e semnal nu doar in fata unui laptop. E mai complex decat sms alert. Am o mini banca dupa mine.
Merita 5 stele.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *