amintiri frumoase
08Jun

Amintiri de dupa sfarsit

Reading Time: 2 minutes

Amintiri frumoase am de impartasit E frumos sa traiesti fara conexiuni la internet, e frumos pentru ca mai rupi din timp bucati cu care sa te joci. E frumos pentru ca te simti parte din lumea reala, e frumos cand poti sa citesti povesti, cand ai libertatea de a te trezi la ora 3 dimineata si de-a te bucura de inceputuri. E frumos cand copilul iti multumeste ca poti sa ramai cu el o clipa in plus. Fiecare clipa cu el e o minune. Amintiri frumoase toate asa devin.

As vrea sa fie o vreme cliclica in viata noastra si sa renuntam din cand in cand la conexiuni, sa ne conectam doar la emotii si la fericirea de a ne fi aproape , de a ne iubi si de-a ne avea. Sunt atat de multe lucruri de vazut si de facut dincolo de toate, incat nu ne-ar ajunge ziele sa le facem si sa le vedem pe toate.

A fost frumos. Au fost trei luni pline. Pline de tot ceea ce ne lipsea. Luni in care singura legatura cu lumea virtuala a fost telefonul. In toata perioada asta am semnat un contract pentru casa noastra, am fost un pic pacaliti de Ista, am zugravit, a avut loc intarcarea, a inceput a folosi si olita, ne-am mutat, dormim pe o saltea uriasa, am asteptat o saptamana ca RDS-RCS sa instaleze serviciile la noua adresa, am votat si mi-a fost dor de scris.
Am inceput destresarea si o no deua viata, la fel si blogul. Am cateva amintiri de dupa sfarsit de istorisit.
Mi-am pus o dorinta, dar nu am sa o rostesc, beau un pahar de socata in cinstea voastra, cei cativa care mai treceti pe aici si semnez la fel de naiv..

amintiri frumoase

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Amintiri de dupa sfarsit

  1. Suntem, suntem. Mulţumim pentru socată şi gând bun!
    Să fie de bun augur schimbarea, să aducă bucurii multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *