Concurs cu carti

Rate this post

Ati baut ieri socata cu mine? Atunci stiti ca azi va avea loc un concurs cu carti aici pentru ca, ati citit mesajul pe care l-am pus pe pagina de facebook a blogului.

Concurs cu carti

De ce azi? Pentru ca e 11, o zi speciala pentru mine in fiecare luna, pentru ca vreau un pic de interactiune cu cei care mai trec pe la mine sambata, pentru ca simt nevoia sa daruiesc ceva. Un mic dar, deci nimic mai potrivit decat o carte. Am sa va ofer chiar doua, una despre care am vorbit in urma cu un timp, Pas cu Pas si cealata este preferatelor,  Intoarcerea din rai.

Concursul va dura o saptamana, pana la 18 iunie care, pe langa premii, are o intrebare : Ce carte si-a pus amprenta asupra voastra?

Raspunsurile le astept aici la comentarii sau pe pagina de Facebook a fetei naive  la postarea aferenta concursului. Butoanele “imi place” si “distribuie” nu sunt obligatorii pentru a participa, doar daca vreti spuneti-le si celorlalti.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Succes tuturor!

Please follow and like us:

12 comentarii publicate

  1. Caderea uriașilor de Ken Follett mi-a plăcut așa mult încât tot ce încercam sa citesc după îmi părea așa fad..noroc cu celelalte volume.

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Castigatorul cartilor a fost ales | Roxana Trandafir
  2. Va daruiesc doua carti ale Printesei Urbane: Concurs | Roxana Trandafir

Lasă un răspuns

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d blogeri au apreciat: