03Jul

Cinci motive pentru care să naşti cu Mitranovici Melinda

Reading Time: 3 minutes

Pe doamna doctor Mitranovici Melinda am cunoscut-o în condiţii obişnuite, dar am văzut repede că e un om extraordinar şi un ginecolog dedicat muncii sale în totalitate.
Venisem din Bucureşti cu o experienţă neplăcută, aveam burtă mare, o mie de gânduri, o problemă de sănătate şi căutăm un medic care să vrea să se ocupe şi de mine.
Totul mă descuraja chiar la început de sarcină, dar fără să mă gândesc o clipă să renunţ am început să caut acel medic. Din vorbă în vorbă, la sfatul unei prietene şi cu ajutorul naşei mele am reuşit să obţin numărul dânsei de telefon şi ceva din mine im spunea că am şi găsit acel medic.

Am cinci motive pentru care nu regret că am ales-o pe doamna doctor Mitranovici Melinda

  1. Este un om dedicat muncii sale, de dimineaţă până seara o găseşti în slujba celor care au nevoie de ea. Mulţi ar spune că o face pentru bani, însă numărul mare de femei care apelează la serviciile sale spune că este o bună profesionistă ce îşi apleacă toată atenţia şi grijă spre ele. Zilnic trec pragul cabinetului său zeci de paciente, dacă ar fi un om interesat de aspectul financiar al lucrurilor şi ar uita să fie medic coada s-ar reduce considerabil. În spaţiul ei timpul parcă nu există, deşi oboseala nu o cruţa, doamna doctor munceşte lângă fiecare până la ultimul detaliu. Nu pleacă nimeni fără informaţiile sau tratamentul de care are nevoie.
  2. Doamna Mitranovici ia lucrurile metodic şi în ansamblu. Nu e suficient să afle că ai o burtă mare, trebuie să descopere zestrea ta genetică, istoricul bolilor, predispoziţia la riscuri, starea sănătăţii din momentul de faţă, evoluţia sarcinii şi starea nenăscutului. Cu toate datele astea esenţiale stabileşte: un buletin pentru analize, un tratament cu vitamine, un program de vizitare lunară pentru ecografiile necesare, o internare la nevoie, o programare pentru 4 D, când va avea loc naşterea şi cât de des trebuie să treci pe la cabinetul său. Îţi pune la dispoziţie atât numărul secretarei, cât şi numărul personal la care răspunde până seara târziu. Aşa lucrează doamna fără să sară etape, informându-se, ajutând.
  3. Încurajează sarcina şi nu avortul. Întreruperile de sarcină le face numai la nevoie, vedeţi mărturia plină de emoţie a Denisei aici. Cazul meu a fost cu final fericit tocmai datorită doamnei. Îmi pusesem toată lumea în cap, mă separasem de iubitul bulversat (actualul soţ), dădusem peste un medic ce s-a speriat de boala mea şi mi-a recomandat întreruperea de sarcină neinvaziva, nu era nimeni care să mă ajute… până să o găsesc pe doamna doctor ginecolog. Ea m-a ascultat, m-a sfătuit, mi-a arătat că totul e bine, mi-a dat asigurări că va fi la fel de bine s în viitor, nu mi-a retezat visele şi nici măcar o secundă nu a pomenit cuvântul avort. Asta da optică de medic dedicat.
  4. Niciodată nu cere bani pentru operaţiile cezariana sau pentru naşterile care le asista. În principiu, în 2013 o cezariană costa cam 1000 de lei, pe mine nu m-a costat nimic! Am întrebat-o înainte cam cât ar fi costul intervenţiei şi mi-a spus ferm că pentru dânsa nu e nevoie de bani, ci doar pentru echipa care o va asista la naştere. Era vorba de sume modice şi fireşti după părerea mea la care nu m-am calicit. Mai mult, a vorbit dansa cu doamna medic anestezist care la rândul său nu mi-a luat niciun leu.
  5. După naştere relaţia continuă. Ai să îi mai treci pragul şi după ce visul celor nouă luni s-a terminat şi cu toate că ecografiile devin monotone doamna doctor îţi urmăreşte evoluţia cu atenţie. Mai urmează să îţi facă teste papa nicolau, să vadă starea colului uterin, să-ţi prescrie şi alte tratamente dacă e necesar. Cam din 6 în 6 luni se face controlul şi crede-mă, o să mergi la el cu drag.
    Aşa se recomandă doamna doctor Mitranovici Melinda, munca o face un profesionist, dar pasiunea şi devotamentul o desarvasresc ca om.

mitranovici melinda

 

sursa foto pixabai.com

Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Cinci motive pentru care să naşti cu Mitranovici Melinda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *