Cum blochezi un iphone furat sau piedut?

Cum blochezi un iphone furat sau piedut? Până aseară nu ştiam nici eu cum se foloseşte serviciul gasire iphone de la aplle Aseară foarte târziu, însă îi sună telefonul soţului, era un poliţist ce îl rugă să blocheze iphone-ul unui amic pentru că i-a fost furat. Amicul era la secţie, dar se afla în stare de ebrietate şi nu putea să comunice eficient. Pe noi s-a gândit să ne sune pentru că eu îi făcusem contul şi îi ştiam datele.
serviciul gasire iphone

Blocarea am realizat-o astfel

  1. m-am logat pe icloud.com cu adresa şi parola.
  2. În pagina următoare s-a apa apăsat găsire iphone.

3. următorul pas îmi arata o busolă pentru localizarea dispozitivelor, aceasta funcţionează numai în cazul dispozitivelor conectate, aici am selectat iphone-ul vizat, care, evident nu era online.

4. apoi am selectat modul pierdut. Aici mi s-a solicitat un cod din 4 cifre ce o dată introdus bloca dispozitivul.

5. opţional puteam introduce un număr de telefon, ca  atunci când dispozitivul se va conecta din nou la internet să fie anuntat proprietarul,  după introducerea numărului a apărut un mesaj “acest iphone a fost pierdut, vă rog să mă sunaţi” l-am setat că prestabilit şi-am apăsat ok.
6. am bifat Notifică-mă la găsire şi gata. Când dispozitivul va fi reconectat prietenul soţului va fi notificat pe mobil.

O chestie foarte bine gandita pentru cazurile de piedere sau furt, cine a mai folosit-o?

Sursa foto

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Nu judecaţi copiii prin prisma părinţilor

Nu judecaţi copiii prin prisma părinţilor. Am un gol în stomac încă de la prânz, nu vă gândiţi că nu...

Închide