Cum blochezi un iphone furat sau piedut?

Cum blochezi un iphone furat sau piedut? Până aseară nu ştiam nici eu cum se foloseşte serviciul gasire iphone de la aplle Aseară foarte târziu, însă îi sună telefonul soţului, era un poliţist ce îl rugă să blocheze iphone-ul unui amic pentru că i-a fost furat. Amicul era la secţie, dar se afla în stare de ebrietate şi nu putea să comunice eficient. Pe noi s-a gândit să ne sune pentru că eu îi făcusem contul şi îi ştiam datele.

Blocarea am realizat-o astfel

  1. m-am logat pe icloud.com cu adresa şi parola.
  2. În pagina următoare s-a apa apăsat găsire iphone.

3. următorul pas îmi arata o busolă pentru localizarea dispozitivelor, aceasta funcţionează numai în cazul dispozitivelor conectate, aici am selectat iphone-ul vizat, care, evident nu era online.
4. apoi am selectat modul pierdut. Aici mi s-a solicitat un cod din 4 cifre ce o dată introdus bloca dispozitivul.
5. opţional puteam introduce un număr de telefon, ca  atunci când dispozitivul se va conecta din nou la internet să fie anuntat proprietarul,  după introducerea numărului a apărut un mesaj “acest iphone a fost pierdut, vă rog să mă sunaţi” l-am setat că prestabilit şi-am apăsat ok.
6. am bifat Notifică-mă la găsire şi gata. Când dispozitivul va fi reconectat prietenul soţului va fi notificat pe mobil.
O chestie foarte bine gandita pentru cazurile de piedere sau furt, cine a mai folosit-o?
Sursa fotoLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *