The Minions 2015

The Minions 2015

De la The Minions 2015 nu am avut mari asteptari, pentru ca, fiecare film foarte promovat m-a dezamagit cumplit, asadar, am cautat filmul si l-am privit cu detasare.
Inceputul era promitator si oarecum amuzant, o populatie de creaturi mici, galbene si galagioase isi cauta stapan inca de la inceputul istoriei, il cauta pe cel mai rau dintre cei rai, dar pe fiecare dintre ei reusesc sa il ucida prin actiuni idioate.
Acesti minionii slujesc pe rand unui Tyrannosaurus Rex, unui om al cavernelor, unui faraon, chiar si lui Dracula, ba chiar si lui Napoleon, dar pe toti ajung sa ii distruga ba cautand banane, ba facand lucruri stupide.
Atunci cand si Napoleon moare, minionii se retrag intro pestera unde sunt pentru o vreme fericiti, ca apoi sa cada intro depresie adanca tocmai pentru ca nu mai au cui sa slujeasca.
Kevin, un minion cu initiativa, ia cuvantul si decide sa place in cautarea celui mai rau dintre stapani tocmai pentru a pune punct starii de deznadejde. Lui i se alatura, Stuart cel rebel si pasionat de muzica si inocentul Bob.

Tot poporul galagios si galben ii aclama iar ei pleaca spre marea cautare. Aici inocenta ia calea unei crude realitati riscand sa se corupa.

Kevin, Stuart si Bob hoinaresc fara incetare si ajung in New York unde sunt fascinati de oameni, de bebelusi si de posterele de pe strazi, fiecare vazandu-se intro reflexie imaginara intro ipostaza inedita, mult mai mareata decat cea in care sunt de fapt.

Tot urmarindu-si telul, cautarea stapanului cel rau, ajung in masina unei familii raufacatoare si impreuna cu ei la Van hon, conventia unde toti fanii personajelor rele se aduna.
La aceasta conventie o intalnesc pe cea mai rea fiinta din lume, Scarlet Overkill si totul se schimba, pana si povestea filmului.
Daca inceputul era pe o cale fireasca si vorbea despre inocenta pura si nealterata in care niste galbiori starpesc raul cu naivitate, facand bine in schimb, acum totul se muta pe un camp de lupta.

Malefica Scarlet Overkill isi cauta discipoli si bineinteles ca acestia vor fi tot Kevin, Stuart si Bob in urma unui concurs castigat tot prin metoda consacrata pentru ei. Femeia profita de inocenta lor silindu-I sa fure pentru ea coroana Marii Britanii si toata actiunea se muta la Londra.

A fost momentul in care minionii realizeaza ca raul exista cu adevarat, dar ca nu exista cale de intoarcere.
Ajung pentru misiunea lor la Londra, unde Bob devine rege pentru o zi, pentru ca reuseste sa scoata o sabie din piatra. Bucuria si adulatia nu dureaza pentru ca Scarlet vrea sa se razbune pentru ca a fost tradata…
Totul se transforma intro poveste scrisa parca pentru jocurile video de actiune cu impuscaturi si distrugeri. Nimic din candoarea inceputului istoriei minionilor nu se mai regaseste in acea st deznodamant.

The Minions 2015 putea sa fie un film de animatie bun, daca nevoia de a fi in tendinitele tehnologiei nu l-ar fi acaparat cu totul.

Ar fii fost un film amuzant daca ar fii avut replici inteligente, in afara de joaca inocenta si limba fara sens a minionilor nu m-a facut nimic sa rad.
Poate pentru cei mici pare interesant, dar ca adult ai o mare dezamagire privind productia.
Nota mea 5/10.

 

Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

Sursa foto internet

Share

One thought on “The Minions 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: