August Rush 2007

August Rush 2007

August Rush ar fi putut fi un film bun daca nu ar fi fost unul usor fortat.
Povestea magica a doi tineri muzicieni incepe sublim sub clar de luna dupa o seara de concert, dar isi pierde ingredientul numit “farmec” intro expunere liniara si fara actiune.
august rush
Lyla, este o tanara ale carei interpretari la contrabas o fac prim solista in concertele filarmonicii de la New York, Louis este cel mai bun din trupa sa si face vraji cu vocea si chitara. Cei doi se intalnesc sub clar de luna si se indragostesc iremediabil.
Desi legamantul acesta pare a fi vesnic, ei se despart plecand in directii diferite, ea insarcinata si dominata de un tata autoritar, el un rebel dezamagit de despartire.
Lyla il cauta pe Louis, Louis o cauta pe Lyla, dar ea are un accident si I se spune ca a pierdut copilul. Louis renunta la muzica, doar pentru a o gasi pe femeia iubita.

In vremea asta, un pusti pleaca de la casa de copii si hoinareste pe strazi in cautarea parintilor sai si a muzicii ce “il chema” constant.

Evan, pustiul trece prin episoade neplacute si isi duce viata in galeriile subterane ale New York-ului undee remarcat de un individ periculos care isi spune Vrajitorul, acesta ii speculeaza talentul si il pune sa cante pe strada pentru bani.

Numele de August Rush il pune tot acest Vrajitor pentru a avea un mai mare impact la public. August Rush continua sa cante si sa-si caute parintii.
Cautarea ii leaga pe cei trei, Lyla, Louis si August. Incercarea permanenta de a se gasi si staruinta ii aproprie si totodata ii despart.  Cum va scapa August Rush de sub mana aspra a Vrajitorului? Se vor intalni cei doi indragostiti dupa 12 ani de la despartire? Ce legatura este in cei trei? Una mai profunda pe care numai muzica o poate sublinia.

Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

 

Sursa foto internet.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: