Inel de logodna cu diamant

GUEST POST
Fiecare din noi ajuns la momentul ACELA suntem intr-o dilema. Si chiar cei foarte hotarati si care si-au visat sau asteptat clipa aceea , sunt intr-o oarecare incurcatura, pentru ca iubirea implica responsabilitate si implica acea intreabare vesnica OARE EA GANDESTE / SIMTE LA FEL?
Plus ca sunt destul de multe variabile precum bugetul, culoarea aurului din care sa fie realizat inelul si mai ales forma si calitatea diamantului. Pentru ca oricat am fi de traditionalisti sau de conservatori, ori histeri sau inovatori, nu avem cum sa nu credem in ideea de inele cu diamant
Ele reprezinta un fel de cheie cu care ne deschidem viitorul sau un fel de creion cu care incepem sa ne scriem „viitorul in doi”. Si nu sunt cuvinte mari sau metafore menite sa „rupa gura tragului” atunci cand sunt afirmate, ci sunt concluzii adunate de la parintii si bunicii nostri.
Asa ca atunci cand incepeti cautarile sau atunci cand ceasul biologic suna acest tip de desteptare in sufletele voastre, incercati sa nu va ganditi la ceea ce urmeaza ca la un proiect tip job, la care trebuie „sa faceti ceva”, pentru anumite rezultate. Porniti de la ideea ca „trebuie sa simtiti tot ceea ce faceti”, pentru a fi impliniti din acel moment si pana la final.
Sigur ca ceea ce am spus mai sus pare de domeniul fantasticului, insa e simplu. Si am sa incerc si o creionare plastica a ideii. Imaginati-va ca sunteti copii si vreti sa va jucati. Si in acest „joc” al relationarii cele mai importante componente sunt cele ale iubirii neconditionate si ale increderii nelimitate. Si daca cele doua de mai sus apar in ecuatia asta, drumul viitor e doar o Cale a Laptelui si Mierii.
Si ar mai fi ceva la care cred ca ar trebui sa ne gandim. La culori? De ce? Pentru ca traim intr-o lume care e mai mult decat multicolora, tinde sa gandeasca monocromatic. Asa ca ar fi bine sa vedem totul in culori vii si sa cautam orice motiv sa zambim si sa fim Optimisti.
Si pe langa toate acestea ar mai fi ceva. Imaginati-va ca sunteti din nou copii si bucurati-va de fiecare chestie frumoasa ce va apare. Toate ceste bucurii traite in doi, transforma relatia din „relatie in doi” in ceea ce unii numesc „simtim ca unul”. Iar acel sentiment este unul (desi suna cliseic ce spun) „inaltator”.
Va saluta cu drag Un Suflet Ultra-Optimist.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *