citate eu sunt femeie

Citate Eu sunt Femeie

Citate Eu sunt Femeie

1.La sfarsit ne raman amintirile si greselile.
2.Cand iubim sau ne simtim atrasi de un om, am face orice pentru a-l cuceri. De multe ori pierdem timp asteptand, sperand la un miracol. Daca un barbat te iubeste, te va alege pe tine in fiecare zi, de nenumarate ori. Omul potrivit este barbatul care cere putin, dar merita multa iubire, sprijin si respect. Omul potrivit te ghiceste dintr-o privire, n-are nevoie de multe cuvinte. Va intelegeti prin soapte si atingeri: nimic nu este mai frumos. Nu poti pierde timpul asteptand un barbat ce-ti promite fericirea, desi te face sa suferi: cand iubim, nu renuntam Nu putem obliga pe cineva sa ne iubeasca. Inima este nebuna, isi face de capul ei si n-asculta: cateodata nu realizeaza cat de mult risca, cat de mult doare sa iubesti un om si el sa nu inteleaga. Daca crezi ca merita, lupta pentru el. Dar NU poti pierde demnitatea. Nu te injosi, nu te ruga de nimeni. Cine te vrea, nu te lasa sa pleci! Cine te doreste, nu pleaca de langa tine. Barbatul care te iubeste n-are nevoie de un ultimatum pentru a intelege cat de importanta esti pentru el.
3. Cateodata este bine sa depui armele si sa lasi ca lucrurile sa vina de la sine. Daca un om iti este sortit, va ramane langa tine. Daca viata il duce departe, considera-l o lectie de viata, pastreaza amintirile frumoase si incearca sa uiti tot ce a fost neplacut. La ce bun sa tot cari dupa tine deceptii, iluzii, promisiuni si sentimente negative?
4. Batranii sunt trecutul de care avem nevoie pentru a ne cladi un viitor mai bun.

Recenzia o gasiti aici. Eu sunt femeie este o carte este de populara si de bine cotata in acest moment. Literatura comerciala si usor de parcurs.

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

3 comentarii publicate

  1. o carte atât de interesantă – ne dă sfaturi bune – aşa am înţeles dinfragmentul ales de tine ! pentru cei tineri este utilă ajutându-i acolo unde nu au deja o minimă experienţă ! dar este greu în viaţa reală să respecţi totul, vărtejul întâmplărilor vieţii este atât de diferit de la om la om…
    felicitări pentru postare ! pupic !

  2. „La ce bun sa tot cari dupa tine deceptii, iluzii, promisiuni si sentimente negative?” Si totusi ce greu este sa le ignori pur si simplu! Este posibil, dar este o mare lucrare daca reusesti sa o infaptuiesti! Si ce bine este atunci!
    Multumesc de recomandare, Roxana!
    O saptamana excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
panza de paianjen
Panza de paianjen, Cella Serghi

Panza de paianjen nu a fost o surpriza placuta pentru mine cu toate datele pe care le stransesem despre ea...

Închide