Un pic despre indexarea in Google

Un pic despre indexarea in Google pe intelesul meu. Sunt datoare blogului cu cateva explicatii. Ii sunt datoare si ma bucur ca pot sa am grija de el, in ultima vreme sunt in spate optimizand articol dupa articol, citind si izbindu-ma de module inutile.
De cand m-am mutat pe noul domeniu vreau ca site-ul sa arate frumos, mi se parea ridicol sa fiu de sase ani in blogosfera si sa ma port in continuare ca o amatoare. Si ce era de facut?
Jurnalul trebuia aranjat asa incat motorul de cautare sa-l citeasca bine, sa inteleaga ce e cu el.  Sa platesc o firma specializata nu mi-am permis, asa ca, m-am pus pe rascolit internetul despre informatii seo pe intelesul meu.
Am cumparat un curs de la Life-university si am inceput sa aflu despre mecanismele marelui google si indexarea corecta a unui site. Va recomand cursurile lor, sunt facute de profesionisti si veti gasi in ele informatii nepretuite.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cate pagini apar in indexul marelui G dupa doua luni de munca. Indexarea  in google a blogului saptamana trecuta era de 1587 pagini.
Woow!
Inca mai am articole de aranjat, evident nu ma pot ocupa doar de blog, fii-miu ma trage des de maneca, dar lucrurile se duc pe un fagas normal.
Singura mea problema a fost si este lipsa de vizitatori. E adevarat ca ma zgarcesc cu comentariile si nici nu stiu cum sa construiesc legaturi bune catre site-ul meu, dar imi si lipsea o abonare prin e-mail. Am incercat 5 widgeturi sugerate de wordpress si niciunul nu era bun, imi confirma toate inscrierile, dar nu imi trimitea nicio actualizare. Sa pocnesc de nervi.
 
Pana sa mai umblu in feedburner ca sa imi rezolv problema a durat mai bine de doua saptamani. Acum va puteti abona in partea dreapta. Sper sa mearga.
M-am inscris de doua luni in toate blogurile si nici pana azi nu mi-au aprobat pagina, cica aveau probleme tehnice, dar am avut rabdare pana dimineata, cand, le-am facut o sesizare la contact, categoric inca niciun raspuns. e  prea devreme.
Am si conturi de google plus, twitter si facebook pe care va invit inca o data sa le vizitati si sa le urmariti.
Cand vine vorba de scris am decis sa scriu despre ceea ce imi place cel mai tare, despre fii-miu si despre carti fara a cadea in ridicol, adica nu prea imi face placere sa pomenesc despre cum se sterge fii-miu la nas, sau despre cum umbla gol-golut prin casa, astea imi par lucruri prea intime ce nu-si au rostul pe un blog public.
Ma motiveaza  progresul meu in ale seo, dar si cel al lecturilor pe care le pun pe Goodreads
Ma bucur sa ma focusez cu adevarat pe ceea ce imi place si sa (nu) mai apar cu ce nu mi se potriveste sau cu subiecte stubite sau versuri ratate.
Am sa va povestesc despre greutatea care imi joaca feste, dar si despre frumoasa aniversare a fiului meu.
Pana sa ma intorc va rog sa cititi pentru a va lumina mintea si sa scrieti pentru a va cladi amintiri frumoase. Si sa invatati si voi despre seo si indexarea in google, sa ajunga pe intelesul vostru.2 thoughts on “Un pic despre indexarea in Google”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *