nu noi alegem
12Dec

Nu noi alegem pentru tara asta!

Reading Time: 2 minutes

Se umplu mediile de comunicare cu indemnul la vot, ni se spune raspicat si tare ca “noi suntem puterea”, dar rezultatul e vopsit in rosu, culoarea unui partid aflat la guvernare de 27 de ani, de unde logica mea primara deduce ca nu noi alegem pentru tara asta!
Nu-l iubesc pe CTP foarte tare, pentru ca, isi culege laurii lovind oameni invinsi, insa am dat mana cand spunea :

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit. E vorba de un lucru pe care puțină lume îl conștientizează: partidul social-democrat, sub diversele lui denumiri, PSD-ul, nu a pierdut niciun rând de alegeri din 1990 și până în această seară. ’90, ’92, în ’96 nu a făcut guvernarea, pentru că a fost învins de o coaliție de dreapta, dar ca partid, luat separat, a avut cel mai mare număr de voturi. Întotdeauna. Și n-a putut fi învins decât de o coaliție.
Președintele actual al PSD, dl Dragnea, spunea acum vreo trei săptămâni: structurile din România, atât cele centrale, cât mai ales cele locale, sunt în continuare, în esență, cele de dinaninte de 1989. Și se oprea aici. Continuarea o facem noi, acum: de aceea PSD este cel mai mare partid din România, la 26 de ani după 1989. Pentru că…ce-a zis domnul Dragnea.
Deci, ce s-a întâmplat în seara asta? S-a întâmplat un lucru nor-mal. De-a lungul anilor, când s-a ieșit din această normalitate a victoriei PSD, s-a întâmplat în cazuri foarte speciale: emoții, întâmplări deosebite, care au mișcat o anumită parte a electoratului altfel indiferentă, inertă. Acum nu s-a întâmplat nimic. Iar ecourile celor întâmplate anul trecut pe vremea asta s-au stins. Ce să se întâmple altceva?”, a arătat jurnalistul.

Sursa
Alataieri scriam pe blogul Mirunei un comentariu in care sustineam ca votul nu e de ajuns si ca ar trebui sa nu fie pe mana oricui, ci doar cei cu capacitate intelectuala, discernamant si gandire limpede sa aleaga.
Azi, dupa alegeri imi mentin parerea, ar trebui sa voteze numai cei aflati in toate mintile.
Acest articol nu e o intamplare. Atat de mare mi-a fost naduful incat mi-am calcat peste promisiunea de-a nu scrie nimic despre politica, am facut-o ca sa va spun ca nu noi alegem pentru tara asta!

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

nu noi alegem

Sursa foto

Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Nu noi alegem pentru tara asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *