14Dec

Primul cantec pentru Mos Craciun

Reading Time: 2 minutes

Sunt mandra foc si am venit sa ma laud cu primul cantec pentru Mos Craciun a lui David.
Acum trei ani era prea mic ca sa constientizeze ce se intampla de primul lui Craciun. Stateam in chirie unde primise un molid de la prietena mea Renata, molid micut pe care l-am impodobit monocrom in rosu si i-am aruncat usor pe crengi o instalatie care il apleca.

Copilul statea in pat si privea dupa priceperea lui de doua luni jocul de lumini. Curios era ca parea a cere sa le aprindem.

In 2014 ii cumparasem un bradut artificial pe care il cocotasem pe o noptiera langa geam iar instalatia am montat-o pe fereastra. David sarea langa noptiera si zicea intruna “bad, bad”.
Anul trecut a constientizat ca primea cadouri si chiar le pusese sub bradul pus dupa obicei pe noptiera.
In tot acest timp eu ii povesteam despre Mosi, despre cadourile pentru copiii cuminti si despre magia sarbatorilor. Parea ca ma asculta, dar mai tare se juca in loc sa fie atent la mine.
Anul asta a fost altceva, de cand au aparut decoratiunile specifice in oras si l-am dus sa mangaie sacul cu jucarii al unei statuete de-a Mosului imi vorbeste intruna despre Batranul cu Barba si despre cadourile ce si le-ar dori: portocale, carti si purcelusi si zapada.
Urmeaza sa-l duceam la o statie a mosului saptamana viitoare, acolo va fi plimbat cu trenuletul chiar de Mosul darnic. Sunt nerabdatoare sa-i vad reactia.
Azi dimineata, in timp ce  urmarea o poveste pe youtube l-am surprins cantand, a fost primul cantec pentru Mos Craciun. Era fascinat promitand ca va fi cuminte, lucru care ramane sa-l constat, am si aprobarea lui si-a mosului de pe ecran.

Cred ca in seara de 24 o sa fie numai ochi  asteptandand. Al patrulea Craciun din viata lui va avea o incarcatura speciala.
 

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “Primul cantec pentru Mos Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *