Acasa » Revelionul nostru o sa fie unul asezat

Revelionul nostru o sa fie unul asezat

Revelionul nostru o sa fie unul asezat asa cum ne e si firea, asa dupa cum ne-o cere si pustiul, asa cum ne place sa petrecem de cand suntem impreuna. O sa avem un frumos  revelion acasa.
Inspirata de articolul Mirunei am sa va dezvalui planurile noastre.

 Prefer un revelion acasa  pentru ca:

Nu ne prea dam in vant dupa petreceri. O noapte intreaga de dans, aglomeratie, zgomot si mancare multa nu ar face decat sa ne oboseasca peste masura. Oboseala multa nu ne prea permitem pentru ca, al nostru copil activ nu ar intelege ce se intampla cu noi a doua zi.
– Nici nu am avea cui sa il incredintam pentru o noapte si nici nu mi-l pot imagina  dormind intro camera izolata de acea continua harmalaie.
O petrecere ar insemna si niste costuri pentru fiecare tinuta, rezervarea ar intra si ea in calcul, dar si deplasarea intro locatie. Cu banii astia noi am manca o saptamana si ceva.
Dupa un timp de la debutul chefului as simti nevoia sa ma intind ducand dorul patului nostru imens. Sa stau doar pe scaun sau la dans o noapte intreaga ar fi si teoretic si practic imposibil.
– Dar cel mai important motiv pentru care pledez pentru un revelion acasa ar fi ca nu ma satur sa-l urmaresc pe David. De la privitul cu gura cascata spre cer in timpul focurilor de artificii, pana la imbratisarea puternica pe care mi-o da in primele minute ale anului. De la ochii mari pe care ii face urmarind margelele spumantului pana la furatul chiftelelor  din farfurie.
De la cantatul de colinde in trei pana la lalaieli a la 3 ani pe care le face cu pricepere.  De la o banala poveste pana la un film de animatie la care  sa radem impreuna. De la stradania de a ramane treaz peste ora obisnuita pana la adormitul cu capul pe pieptul meu in intunericul dormitorului. Vreau sa le vad pe toate, vreau sa fie el centru atentiei si grijii mele, vreau sa fac din el personajul noptii lungi…

…de petreceri vom avea  timp cand nu va mai fi copil.

sursa foto

5 thoughts on “Revelionul nostru o sa fie unul asezat”

  1. Sa nu mai zicem de costuri! Pe la noi, costa 300lei/pers o noapte. Mi se pare enorm sa dai 600 de cuplu. Pentru ce??? De banii astia am eu alte idei mai bune :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *