Insuccesul blogului meu

Insuccesul blogului meu mi se datoreaza 100%. Da, asa e,  nu sunt decat eu pe aici si asta ma responsabilizeaza total. Am facut totul asa cum am stiut si… rezultatul nici nu-mi place si nici pe departe nu ma multumeste.

Sunt o suma de factori care au dus la insuccesul blogului si abia de cateva luni a inceput sa imi pese de ei.

E destul de neplacut dupa 6 ani in online sa constant ca blogul ar fi un esec si totusi, aceasta este adevarul.

Pagina mea este abia la primele trepte ale unei piramide pentru ca:

1.Multa vreme a fost lasata in paragina, adica nu am scris niciun articol mai bine de cateva luni. O prima greseala, pentru ca, google nu da atentie site-urilor abandonate.
2.A doua greseala a fost sa cred ca altii scriu mai bine decat mine. Fals. Impresia asta nu facea decat sa ma traga in jos si ma determine sa abandonez orice idee.

3.Nu am scris la timp subiectele calde, ci mi-am umplut articolele de ciorne, care, atunci cand le-am revizuit fie erau depasite, fie pur si simplu uitasem despre ce vorbeau.

4.Am scris un continut irelevant pentru google, ca sa fii indexat trebuie sa tii seama de ceilalti, sa scrii pentru ei, pe limba limba lor si nu pentru tine.
6. Am evitat sa imi setez niste tinte clare. In lipsa lor blogul meu semana cu o zacusca. Acum e limpede, cel mai tare imi place sa scriu despre copil, despre carti, despre filme. Ar fi cazul sa afle si motoarele de cautare.
7..Mi-am tot mutat continutul de pe un site pe altul. Lucru foarte prost, astfel mi-am pierdut din abonati, dar si cuvintele cheie stabilite anterior.

8 .Lipsa de distribuire pe retele de socializare.

9.O relatie slaba cu ceilalti bloggeri. As putea sa spun inexistenta.
10.Linkuri de proasta calitate catre pagina mea.
11.Lipsa de back link-uri.

Consecinta?

Un trafic scazut, popularitate sub medie, vizibilitatea nu prea buna.
Solutia ar fi ca nimic din cele de mai sus sa nu se mai intample si sa continuu sa scriu, sa scriu zilnic sau mereu.
Daca tot vorbeam de socializare hai sa fim prieteni pe Facebook, Google+ sau Goodreads.
sursa foto2 thoughts on “Insuccesul blogului meu”

  • Roxana, un sfat: citește articole despre SEO; consideră că n-ai scris nimic și ia-o de la zero. Dacă mai vrei sfaturi, mai am! Ține însă cont de faptul că rezultatele nu apar imediat, ci în timp.

    • Multumesc doamna, de un timp mi-am orientat atentia spre tot ce inseamna SEO si cu toate ca optimizez din greu traficul a crescut, putin e drept, dar a crescut.
      Daca vreau rezultate trebuie sa muncesc constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *