Acasa » Nu vindeţi cărţi pe net fără o asigurare

Nu vindeţi cărţi pe net fără o asigurare

Nu vindeti carti pe net fără o asigurare, eu nu am să o mai fac niciodată, pentru că, lumea se răzgândeşte repede şi nu mai vrea să cumpere nimic.

De ce? Multora nu le convine preţul. Unii vor cărţi foarte ieftine, dacă se poate sub 10 lei şi fără o taxă de transport. Alţii vor cărţi de-a dreptul gratis.
Da, vă spun să nu mai vindeţi cărţi pe net fără o asigurare că volumul va fi cumpărat, pentru că,  asta am vrut să fac şi eu cu cartea O să te ţin în braţe cât vrei tu şi o secundă, că la urma cumpărătoarea să se răzgândească. De ce? I-o promisese cineva gratis.
Noi vorbisem vineri seară aici, apoi în privat şi totul era stabilit, cartea costă 17 lei plus taxe de livrare, alegerea ei a fost curierul pentru că are un copil mic.

Bun, sâmbătă sun la curier şi pentru că tariful de 19, 50 mi s-parut pare mare/ carte îi comunic. E de acord  că e  un preţ mare şi vrea  să pun coletul la poştă.
Întâi a zis că îmi pune banii în cont, apoi s-a răzgândit şi a vrut ramburs. Am acceptat condiţia ei, poate nu voia să plătească în avans, poate nu voia să plătească fără siguranţa că va primi coletul. Am înţeles-o şi am convenit să o sun din oficiu ca să-i spun cât e valoarea totală a coletului. Specific că era de acord să plătească oricât ar fi fost, mai mult de 11 lei/expediţie nu putea fi.

11+17=28.
Sâmbăta asta ne-a fost înţelegerea ieri, însă… nu mai voia să cumpere cartea de la mine.
Nu m-am supărat, ba chiar am apreciat că mi-a adus la cunoştinţă, dar am învăţat o lecţie, nu mai vând cărţi pe net niciodată.

Mai jos îmi spunea că apăruse pe grup o altă doritoare, dar mie îmi era destul.
Nu vindeţi cărţi pe net fără o asigurare, nu trebuie să vă descompletaţi bibliotecă pentru nimeni. Cărţile au un preţ, transportul şi el, de ce să pierdeţi bani în favoarea altcuiva? De ce să vindeţi o carte la preţ derizoriu doar pentru a compensa transportul? Vouă vă face cineva reduceri?
Poate dacă vreţi să vindeţi cărţi, vindeţi mai multe o dată. Aşa nu o să  simtă  doritorul că da un ban pe expediţie, bani care nu sunt pentru voi.
Eu sigur nu mai vând carti pe net, nu mai vând cărţi deloc.

nu vindeti carti

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

 

 

Tags:

2 thoughts on “Nu vindeţi cărţi pe net fără o asigurare”

  1. Eu ce să mai zic că am organizat concurs prin intermediul blogului și am trimis cartea pe banii mei la poștă iar câștigătoarea nu a ridicat-o? Când s-a întors cartea, cine crezi că a plătit taxele de magazie? Eu, bineînțeles :D.
    Eu o chestiune de noroc să vinzi orice pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *