Acasa » Ati cumparat genti din piele de la Peloro?

Ati cumparat genti din piele de la Peloro?

Chiar, ati cumparat? Eu nici macar nu stiam despre frumoasele genti din piele de la  Peloro, dar acuma m-am indragostit iremediabil de ele.  Daca m-as pune in fata unei vitrine plina cu genti din piele  nu mi-ar obosi ochii o zi intreaga.

Topita toata si  nehotarata asupra alegerii as sta sa le studiez in amanunt.

Adevarat ca mai demult din cauza lipsei banilor, nu-mi permiteam genti de piele deloc. Purtam gentile bunicii asa uzate si invechite cum erau. Le uram, dar nu aveam alternativa, pe strada incercam sa le ascund cum puteam mai bine de privirile indiscrete ale celor care ma intrebau de ce nu le arunc.

Viata e cruda si oamenii te taxeaza ingrozitor pentru orice accesoriu, mai ales pentru genti.

La un majorat, de exemplu, puteam o geanta fara fermoare care mirosea ingrozitor pentru ca nu a mai fusese de o vreme. Ca sa nu ma fac de ras in mijlocul petrecerii am varsat in ea o cantitate mare din sticla de parfum pe care o aveam la mine.
Gaselnita m-a ajutat pe moment, dar acasa vechea geanta de dama si-a amplificat teribilul miros si-a trebuit sa ma descotorosesc de ea imediat.

Acum, in plina era  a gentilor  am gasit frumoasele genti din piele de la Peloro.

Nu mai privesc cu jind catre orice femeie ce poarta genti din piele cu mandrie. Nu mai intru in magazinele cu specific doar ca sa privesc. Imi amintesc cu intro zi o vanzatoare se asezase intro rana si se sprijinea de usa tacand, fara sa ma indrume, privindu-ma de sus… astepta doar sa plec. Imi citise pe fata ca nu pot sa cumpar niciuna.
Prima geanta de piele am castigat-o aici pe blog participand la un concurs de creatie care mi-a fost foarte drag.  Nu am folosit-o, ci am dat-o cadou doamnei doctor cu care am nascut, pentru ca dansa refuzase mereu sa ia bani.
Cred ca in curand o sa-mi cumpar o Geanta Rusty de la Peloro. Imi place teribil aceasta geanta din piele intoarsa.  E incapatoare, mare, se poarta si pe spate si mai e si foarte frumoasa. Recomand cu caldura orice geanta de dama Peloro. Nu cred ca ar putea sa va dezamageasca indiferent de preferinta.
Mie nu-mi plac acele genti din piele cu lanturi, nu-mi plac fiiindca imi pare ca lantul le ia din eleganta. Nu incercati sa-mi spuneti ca acesta este un accesoriu casual, nu ma convingeti.

Dar o geanta Rusty, da, as cumpara. As alege-o pe cea de culoare rosie, de regula aleg gentile rosii, ma atrag intrun mod irezistibil.

De ce sa alegi o geanta din piele si nu din alt material cititi aici. 
Din gama de accesorii mi-as alege un portofel Simple Life, care, dupa cum ii spune si numele mi-ar face viata mai usoara. Intodeauna am avut o problema cand mi-a lipsit portofelul Banii erau rataciti prin buzunare sau aranjati in plicuri pentru diverse plati. Intodeuana mi-am dorit un portofel mare si incapator in care ei sa stea bine, intisni si sa nu faca cute sau sa se rupa.
Daca as comanda acum in ianuarie m-as bucura si de un cadou de suflet, o carte, Peloro ofera in dar o carte pentru orice comanda.

Cine isi mai cumpara genti din piele de la Peloro?

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *