Acasa » Momentul acela in care ai lasa totul balta

Momentul acela in care ai lasa totul balta

Si ai vrea sa pleci cu primul avion in tara lui nicaieri. Sa lasi totul balta si sa nu-ti mai pese.
Sa pleci si sa nu intorci capul nici macar o clipa. Ai lasa totul  balta ca  sa cauti departe toate motivele de care ai nevoie pentru a exista din nou.

Sa plangi cat ai chef fara sa te judece nimeni, pentru ca, nimeni nut e cunoaste. Nu se va stii ca ai fugit din lumea ta si ai lasat totul balta.

Sa tipi, sa spargi farfurii, sa-ti arunci afara toata frustrarea si tot oful.

Sa uiti ca ai probleme financiare. Sa nu te mai urasti pentru ca esti grasa. Sa vrei sa slabesti si sa te motivezi pentru asta.
Sa cauti bucuria care iti lipseste in cotidian. Sa nu-ti mai pui intrebari prostesti si sa nu te mai invinovatesti pentru raul din toata lumea.
Sa te convingi din nou ca esti o mama buna si sa-ti repeti ca acele crize de nervi ale copilului care te mahnesc nu ti se datoreaza.
Ai lasa totul balta doar ca sa gasesti raspunsuri. Nu e prima data. Numai ca acum altcineva astepta sa-ti revii din amaraciune si sa zambesti, pentru ca, are nevoie de tine si de surasul tau.
Sursa foto

3 thoughts on “Momentul acela in care ai lasa totul balta”

 1. 1. Crizele de nervi ale copilului?… Păi uită-te la ce frământări ai descrise aici! I le transmiți, Roxana!
  Știu că e greu să nu te gândești la ele, dar…
  2. Ești grasă? Știind că omul mănâncă, de regulă, mai mult decât îi este necesar, am recurs la trucul următor: după ce îmi pun mâncare în farfurie, pun la loc în oală, cratiță, platou sau ce-o mai fi, cam o treime din porția inițială. Să nu râzi, cu metoda asta am slăbit 3 kg în două săptămâni, începând cu a treia zi a noului an! A, și am redus drastic dulciurile, la 1 tabletă de ciocolată pe zi.
  PS Roxana, știu că ești iubitoare de carte și de înțelepciune, așa că te invit la serialul ”Citate favorite”. aici: https://zinnaida.blogspot.ro/2017/01/citate-favorite-116.html Sper să îți faci plăcerea și mie onoarea de a participa!
  Săptămână excelentă!

  1. O sa incerc sa imi revin din starea asta, stiu ca il afecteaza pe pitic, daca eu sunt bine si el e.
   Am sa tin metoda de slabit, o mai recomandase si doctorita Monica Pop pe la televizor si e cat se poate de eficienta. Cred ca va merge pana la urma si la mine, ambitie mai mare imi trebuie.
   Multumesc pentru invitatie, o accept fara ezitare.

 2. Pingback: Suntem oglinda copilului nostru - Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *