La multi ani, doamna doctor

Facusem un obicei din a scrie un articol in fiecare zi de 28 ianuarie la aniversarea doamnei doctor Bertalan. Imi placea sa ii scriu macar o data pe an o scrisorica de multumire si sa-i urez indirect la multi ani. Nu am uitat nici o clipa de aniversarea dansei, dar in ultimii ani viata mea a fost in continua schimbare si pur si simplu m-am trezit ca treceam de ziua asta fara a scrie nimic.

A venit vremea sa revin la obiceiul atat de drag si sa-i spun pentru azi si pentru anii in care nu i-am spus la multi ani, doamna doctor.
Sa va fie toate asa cum va e si zambetul si sa nu va lipseasca nimic din ceea ce v-ar face fericita.
Anul trecut nu am apucat sa va scriu, pentru ca, eram prea emotionata, 28 ianuarie a fost ziua in care semnam un contract cu primaria pentru casa noastra. Fara sa planuim aceasta zi devenea importanta si pentru mine.

Tot anul m-ati luat prin surprindere la intalnirea de la cofetarie si trebuie sa va multumesc inca o data pentru prajituri. Mai mult sa va multumesc si din partea lui David, el nu v-a vazut, dar si-a mancat portia cu frisca si fructe lingandu-se pe buze.
Vedeti cate sunt lucrurile pentru care trebuie sa va multumesc? Multe si de care nicioadata nu am sa uit.
La multi ani, doamna doctor si sper sa ne vedem curand si in cabinetul dumneavoastra.
La multi ani, doamna doctor, ramaneti aceeasi si impartiti bine oamenilor.
Va ofer virtual un buchet de flori, atat va pot oferi, va mai doresc sanatate, putere si multe bucurii.
Nu exista suficiente cuvinte pentru a va multumi, dar nici nu ma straduiesc sa le adun pe toate, e suficient sa le caut pe cele mai simplel: “Va multumesc, La multi ani!

***Va astept si pe pagina de facebook pentru noutati zilnice.

sursa foto unsplash.com

Share

6 thoughts on “La multi ani, doamna doctor

  1. Exista pe lumea asta oameni care fac bine peste tot in jurul lor. Nu neaparat medici, dar mai ales cei care au ales din pasiune aceasta profesie merita cu adevarat toate multumirile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: