draga superblog de primavara a lui 2017

Draga superblog de primavara a lui 2017

Draga superblog de primavara a lui 2017,  stiu, esti foarte nedumerit de asta scrisoare, te uiti la ea ca si cand ar fi venit de pe alta planeta si nu de undeva dintrun colt de suflet, pentru ca, eu iti scriu atat de rar in ultima vreme. Nu incerc sa imi motivez absentele din ultimii ani, dar te rog ai rabdare cu randurile mele pana la capat. Respira adanc, potriveste-ti ochelarii si asculta-ma.

Am fost pe punctul sa renunt la a mai scrie de multe ori, motive aveam cu duiumul, ma supura ca ma simteam stinghera cu stiloul in mana, ca vorbesc de una singura pe aici, ca nimeni nu ma aude si nimanui nu ii sunt necesare cuvintele mele.

Au fost atat de multe schimbari in viata mea interioara si exterioara incat, de la utima mea participare activa la probele tale,  sunt alt om. M-am maturizat, mi-am schimbat princiipile si mi-am stabilit prioritati diferite, ba chiar am reusit sa-mi organizez si timpul, lucru pe care in trecut il consideram imposibil, dar cum nu exista imposibil iata ca sunt constienta de schimbarea din mine.

Datorita ei nu am inchis caietul pe care scriu si continuu sa fac asta ca pe o terapie.
Incerc sa nu fac nimic din inertie si lipsit de bucurie, nu mai vreau sa ma zbat in rutina si apoi sa ma plang ca mi-e greu.

Mi-am stabilit tinte noi de care sunt mandra, spre exemplu, mi-am propus ca anul asta sa citesc 100 de carti si deja am citit 18 de la inceputul lui ianuarie, bun ritm, nu?
Tot asa imi propun sa particip cu cate o scrisoare la toate provocarile tale, fara sa ratez vreuna, fara sa ma demoralizez, fara sa renunt.
Stiu ca pot!
Imi place competia si tocmai de aceea imi ascut bine creionul si scriu.
Cu drag,
R.

P.S. Si eu caut un logo, ne facem unul original amandoi?

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Va daruiesc doua carti ale Printesei Urbane
Va daruiesc doua carti ale Printesei Urbane: Concurs

Va daruiesc doua carti ale Printesei urbane si initiez al doilea concurs cu carti pe blog. Pun la bataie romanul...

Închide