Open University m-ar ajuta sa fiu un lider bun

Daca as vrea sa merg din nou la studii as alege Open university, din doua mari motive: as vrea sa invat sa imi conduc propria afacere si acela ca, sunt foarte indragostita modelul practic de invatamnat din Marea Britanie. Chiar daca toate cursurile de management au loc aici, acasa, cu ajutorul  ALP Edu Pro, bineinteles ca, ele sunt recunoscute si in regat si peste tot in Uniunea europeana.

De ce as vrea o afacere proprie in Romania de pe urma cursurilor The Open University?

Pentru ca, datorita problemelor mele de sanatate si ale perceptiilor gresite ale societatii angajatorii refuza sa imi ofere un loc de munca. La doua interviuri am avut indrazneala sa merg anul trecut si… la primul am fost refuzata deoarece nu faceam fata cerintelor fizice, la al doilea am fost expediata chiar inainte de a-l incepe printrun simplu telefon. Motivul a fost evident boala mea. Eram pregatita pentru un refuz si asa am inteles ca nu am ce sa caut la interviuri, raspunsul angajatorilor ar fi invariabil.

O afacere personala ar fi solutia pentru un altfel de viitor.

Nu am facut eu facultate in domeniul economic, dar nu mi-ar strica o atestare din partea acestei Business school 
Cu ajutorul ALP Edu Pro unicul partener licentiat pentru Romania al Open University as avea aces la cursuri livarate direct din Marea Britanie. Pana in prezent peste 25.000 de manageri si antreprenori au urmat aceste cursuri.
Ce face echipa de traineri? ajuta firmele si companiile sa evolueze, ofera solutii de manageriere perfecte pentru o buna coordonare a anagajatilor, pentru o eficienta gestionare a resuselor, pentru proiecte sustenabile, pentru afaceri care izbutesc su afaceri care nu au sorti de izbanda pe piata.

ALP Edu pro isi considera clientii parteneri. Parteneriatele se stabilesc intre specialisti si cursantii insotiti de propria echipa, pentru o mai buna colaborare si coordonare.

Cursurile sunt, evident,  interactive si se fac prin studii de caz si aplicatii practice in ateliere.
Sunt flexibile, desfasurandu-se individual pe timpul saptamanii si in tutoriale la sfarsitul ei. In functie de componenta grupurilor cursurile  pot avea loc in mai multe orase.
Profesionalismul este un atuu al tuturorilor, cu vasta experienta in domeniu, ei ofera suport teoretic cat si suport aplicat si practic.
Cea mai importanta caracteristica a acestor ore de curs e ca au o orientare practica si o aplicabilitate imediata. Analizand problemele reale ale companiilor si oferind solutii pentru iesirea din criza.
In calitatea sa de furnizor de cursuri de management, ALP Edu Pro isi certifica cursatii in managemet si pe managerii de proiect totodata. La finalul cursurilor toti absolventii primesc un certificat atestat.
Aceste cursuri de management au trei module:

  1. Oameni si organizatii, care isi propune sa instruiasca managerii pentru munca in echipa, dat fiind faptul ca, cea mai importanta resursa intro orgazinatie sunt oamenii. Ei trebuie motivati si antrenati spre rezultate eficiente. Rolul liderului este asadar, unul extrem de important.
  2. Cel de-al doilea modul Marketing si finante vorbeste despre finatarea sustenabila a oricarei companii, dar si despre o buna pozitionare pe piata si intelegerea compartamentului comsumatoriilor, a publicului tinta.
  3. Viziunea integrala, ultimul modul, ajuta cursantul sa evalueze in asamblu toata afacerea sa, sa priveasca detasat si holistic tot mecanismul care o pune in miscare, dar si problemele pe care aceasta le poate avea.

Cursul de manager de proiect isi propune sa ajute participantii sa gaseasca aplicabilitatea practica a ideilor lor de proiect, sa le coordoneze si sa le conduca spre scopul final si succesul dorit.

In Romania exista doua centre regionale ale ALP Edu Pro, la Bucuresti si Timisoara.

Cei care au participat la aceste cursuri sunt foarte multumiti de rezultate si le recomanda.
The Open University are o experienta de aproape 50 de ani in Marea Brianie si este o mare universitate de profil. Ea are o  tripla licenta Business si perfomeaza peste tot in lume prin parteneriatele sale.
De ce este lejer acest program britanic? Pentru ca se studiaza in functie de disponibilitate si chiar si online printro platforma unde poti accesa cursurile oricand. In plus, grupele de cursanti sunt restranse, ei au demonstrat ca eficienta unui grup mic este mult mai mare decat cea a unui grup extins. Intalnirile restranse sunt mult mai interactive si mai usor de sustinut.
Categoric as vrea sa am si eu firma mea si sa invat sa o conduc eficient, toata investitia in cursuri nu ar fi decat benefica.
Surse foto.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *