vlad mirita
02Mar

Vlad Mirita vine la Deva

Reading Time: 2 minutes

Update 3.03. 2017: Al meu sot a castigat o invitatie de doua persoane la radio si uite asa maine merg sa il vad pe Vlad, s-a gasit chiar si cineva care sa ingrijeasca micutul  pe durata spectacolului, sunt fericita
Ma bucur sa va spun ca, Vlad Mirita vine la Deva. Ma bucur mult pentru ca, el e unul dintre tenorii mei preferati din generatia tanara. L-am remarcat atunci cand a aparut in duet cu Nico pentru o piesa de Eurovision. Nu m-am dat foarte tare in vant dupa Pe o margine de lume, dar am apreciat impletitura vocala, glasul ei special si forta lui eleganta.

Acum ca Vlad Mirita vine la Deva am toate motivele sa merg sa-l ascult, dar stiu ca nu pot.

Noi doi avem ceva in comun, aceasi zi de nastere si o melancolie aparte. Un motiv in plus sa merg la concert.  Biletele se afla la Centrul Cultural “Dragan Munteanu” Deva si pot fi deja achizitionate pana la data concertului zilnic intre 9 si 14.
De retinut ca accesul in sala se face doar pe baza lor si in limita locurilor disponibile.
Spectacolul Iubesc femeia- povestea barbatului interbelic va avea loc,  sambata 4 martie 2017. la Teatrul de Arta Deva incepand cu orele 19.00. Un eveniment dedicat femeilor pentru a le aduce frumusetea muzicii de alta data.
Doar prezenta lui Vlad Mirita e una romantica, daca mai si canta categoric va sa imprastie emotie.

Ca sa va conving va aduc una dintre piesele mele favorite, Iubesc femeia.


Si cui nu ii e dor de Zaraza?

Mie una da.
E adevarat ca martie e luna femeilor si era necesar un evinement dedicat, dar eu l-as fi preferat intrun spectacol de opera. Imi place si mai mult in ipostaza asta.  Poate il va chema cineva in viitor si la Opera Nights.
Noutati despre Vlad si viitoarele lui roluri de pe scena operiei puteti afla de pe site-ul lui.
As vrea si eu la concert, dar cum puiul nu are rabdare sa stea intrun singur loc atatea ore si nici nu am cu cine sa-l las seara nu prea pot sa merg, asa ca, trebuie sa ma multumesc doar ca i-am facut reclama si va fi necesar sa-l ascult in continiare pe Youtube.
Vlad Mirita vine la Deva, nu-l ratati. 

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

vlad mirita
Sursa foto internet

Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Vlad Mirita vine la Deva

  1. Ai ales doua melodii minunate, indragite mult de mine ! O zi cu mult senin in suflet ! 🙂

  2. Ei, felicitări! Mă bucur mult că ți s-a împlinit dorința și veți merge la concert. Îți amintești ce îți spuneam cândva să nu-ți pierzi niciodată speranța?! ☺
    Primăvară frumoasă, Roxana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *